Přejít na obsah

MartinRS-CR

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    82
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

749 zobrazení profilu

MartinRS-CR's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj. Normálně pod zadním nárazníkem u výztuhy je kabelový svazek od středu nalevo a napravo k čidlům. Tak to musíš odpojit a přehodit levou a pravou stranu kabelu a zase zapojit. Někdo se v tom evidentně vrtal, když měl oddělaný nárazník a zapojil to zpět opačně.
  2. Díky moc za informace a za uklidnění. Překvapilo mě, že to tam není a u ojetiny si člověk nemůže být nikdy jist, zda nebylo vozidlo napadeno kutilem... Každopádně ani podle VINka mě to přední čidlo úrovně jako ND nenabízí, takže to tak asi bude. Pak ale ta nivelace asi moc korektně na Octavia 3 nefunguje. Řešit jsem to začal proto, že jsem trochu víc naložil kufr a vozejk a svítilo to kamsi do nebes...
  3. RS má xenony a vzadu samozřejmě čidlo je. Ale mám i dvojku RS a ta má čidlo úrovně na přední i zadní nápravě (přijde mě to logické, že to snímá obě nápravy dle zatížení) tak je mě právě podezřelé, že by trojka měla jen vzadu. I když je fakt, že trojka je oproti dvojce odrbaná na vícero drobnostech.
  4. Zdravím. Je možné, že Octavia 3 RS 2016 nemá na přední nápravě čidlo úrovně podvozku kvůli nivelaci světel? Ptám se, protože tam žádné nemám a VAG ukazuje úroveň 0%.
  5. MartinRS-CR

    Mapy

    SW přístroje musí být minimálně ve verzi 39XX. Doporučené je 5238.
  6. MartinRS-CR

    Mapy

    Jestli to není tím, že tohle je nějaký ořezaný. Full mají skoro 6 GB
  7. Ano, to na řidičově straně ti funguje správně. Denní svítí naplno a při zapnutí světel se ztlumí aby neoslňovalo ve tmě a funguje jako obrysové. To pravé teď v noci nepříjemně oslňuje.
  8. Taky jsem to řešil a provedl takto: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35278&hl=
  9. 3C8 035 730 C - ta umí krom WIFI hotspotu úplně všechno (HFP, A2DP, rSAP, iPhone). Jedna z nejlepších.
  10. Zdravím lidi, prosím vás hledám někoho, kdo má v autě originální držák na telefon škoda napojený na novější BT jednotku (už tu černou plastovou) Měl jsem v autě starší kovovou jednotku, ale kvůli přehrávání hudby z mobilu jsem ji vyměnil za novější plastovou (5K0 035 730E). Krom toho držáku vše funguje jak má, ale zapojení držáku se prý musí přepinovat, aby to fungovalo. Hledám tudíž někoho, kdo by mě byl ochotný vyfotit jeho zapojení pinů od držáku do konektoru na plastové BT jednotce. V příloze zasílám jen orientační fotografie o co mi jde.
  11. Takže to tedy půjde zprovoznit jako to jelo předtím? Pomohl by mi s tím někdo, prosím? Chápu, že někteří z Vás se tím živý a za know-how a čas se platí, takže to nemusí být nutně zadarmo. Je to o domluvě. Nejsem úplně levej a VAG mám origo. Že musím dole přidat dva dráty na druhej audio kanál je mi jasný. Ale jak přepinovat tu přípravu na telefon...
  12. Ještě prosím jeden dotaz pro chytré hlavy. Půjčil jsem si od kámoše GSM3 jednotku 5K0035730E na vyzkoušení jak to bude všechno šlapat v mém autě. MF volant funguje, Maxidot funguje, hlasové ovládání funguje, Columbus funguje, stream hudby včetně zobrazování názvů skladeb funguje (jen jeden kanál, takže se budou muset dotahat dráty na druhej kanál) a ovládání toho přehrávání z rádia taky funguje. Jediné co nefunguje je teď ten původní držák škoda s adaptérem a starší SE K750i (přes BT ale funguje) Otázka tedy zní - ty GSM3 jednotky už neumí přípravu na telefon a nebo je to potřeba nějak dokódovat, případně přepinovat? Díky za info.
  13. Jednoduché, levné, účinné... palec nahoru Já ale potřeboval ještě zachovat funkci toho držáku. Dávám do něj ještě i jinej adaptér.
  14. No a do toho původního kovovýho držáku škody s plastovým krytem se to dát nedá?
  15. Díky za potvrzení - taky už jsem se díval, že bych se poohlédl po jednotce 3C8035730D nebo 3C8035730E Akorát koukám, že ty mají zase úplně jiné uchycený (nějakej černej polystyren nebo co) tak by se to muselo asi předělat pod sedačkou
×
×
  • Vytvořit...