mirekkrejci115 Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Prodávám podložku, která plynule podsvítí celou manuální klimatizaci u vozu Š-Octavia I, VW-Golf IV, VW-Passat B5, VW-Bora, VW-Polo, Seat-Leon a Seat Toledo. Lze poslat libovolnou barevnou kombinaci + fotonávod a montáž zvládne i neelektrikář je to opravdu jednoduché (případně můžete přijet a já ZDARMA namontují, cca 5-10 minut). Prodávám podložku, která pasuje i na manuální klimatizaci bez „AC“. Nejedná se o komerční prodej! Cena 800,-Kč/ks email: mirekkrejci@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekkrejci115 Odesláno Prosinec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Tak už mám poslední 2ks podložek, jestli má někdo zájem, tak mě kontaktujte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekkrejci115 Odesláno Leden 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2017 Příprava podložek (manuální klimatizace) na novou sezonu, takže kdyby měl někdo zájem pište, volejte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jacoubas Odesláno Srpen 6, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Dobrý den Mirku, Vaše nabídka podložek stále trvá? Děkuji Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.