Guest romanvcom Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 A kolik jich pod tou kapotou je? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 A kolik jich pod tou kapotou je? :-) kw 50 a ptaku 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 ok stačí se domluvit a jdu do toho taky Ahoj chlape! Tak jak Ti dupou králici? :lool: Autíčko nezlobi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Romariooo: ahoj vše v poho jsem spokojenej ted jsem na to dal tažny a tohle nebude na upravy ,no i když už mám rs křídlo nějaky ty kola 18 v merku ale nevim tak hezky jako to maš ty to mít nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Romariooo: ahoj vše v poho jsem spokojenej ted jsem na to dal tažny a tohle nebude na upravy ,no i když už mám rs křídlo nějaky ty kola 18 v merku ale nevim tak hezky jako to maš ty to mít nebudu Ale no ták! Každé auto o které se stará je hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Romariooo:Tak to je pravda a ty se staraš hezky ,no ja jsem si to koupil jako pracovní ale ted je mi to líto tam něco dat proto to tažny rači zapojim vozík než abych tam dal nějakej matroš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
betka Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 jeeeeeeeee at už ta zima skončí musím na to auto navěšet tolik věcí že asi na srazu v Chabrech dostanu pohar,,,,kem do hlavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Zajda Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 nooooo.... pěkný to máš.... ten intoš jsi lakoval? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 ano je to lakované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Zajda Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 a drží to? neškrábe se to? taky se mi to líbí, ale mám strach, že to za chvilku půjde dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 mám to skoro dva roky a je to v poho dělal jsem to sám ,takže se i divím že to drží ale je pravda že se na to musí dávat pozor už jsem to taky odřel ale hned opravil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Dnes jsem se nudil ,tak jsem si udělal podsícení nohou ve fabce ,aspon nějaká radost po té včerejší bouračce s octavkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.