Přejít na obsah

Nestartuje


Doporučené příspěvky

Zdar pani,


mam problem:

nastartujem studeny motor za 5 sek. zhasne , 2 pokus to iste.

Ale ked zatlacim plynovy pedal v momente ked zacnu padat otacky uz bezi ok.Ziadne skubanie uplne normalne.

Teply startuje na prvy sup len taky fukot.

Vie mi neiekto poradit kde moze byt chyba ?

Novy olej,zanovne sviecky NKG,novy vzduchovy filter,palivovy filter ma 7000km,cievky pomenene medzi sebou (ziadny vplyv to nema)

skrtiaca klapka precistena ,ale nedemontoval som ju len precistil kde som dociahol + nastavenie cez VAG.

Pozeral som cez diagnostiku teplotu chladiacej kvapaliny ,pred startom ukazovala cca teplotu okolia takisto aj cidlo teploty nasavaneho vzduchu.

To ale po ohriati motora ukazuje teplotu vyssiu ako je vonku ale to predpokladam je spravne.

Inak prestalo to startovat po jednom dlhsom tripe ,kde mi mimochodom odisla baterka ale vymenena za novu.Palivom to tiez asi nebude skusal som tankovat aj na inej cerpacke kde mi to nikdy nerobilo...

Poradi niekto ???



Diky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Takze som nakoniec skusil poslednu moznost pred navstevou servisu.Ked mi svietila rezerva paliva v nadrzi kupil som dva cistice vstrekov a supol som ich do nadrze a dotankoval 8 litrov benzinu.Potom sup na dialnicu 200km,v otackach cez 4000rpm a potom som dotankoval do plnky Shell power 100.Ocakavania som nemal velke ,ale na druhy den rano zrazu nastartujem a motor nezhasne ,troska este zakolisali otacky ale inak parada.Pred tym som si este vsimol na VAG ze casto vypadava zapalovanie na 3 valci (misfire detected).Tak som to napichol znova po precisteni a 3 valec taktiez bez chyby.Tak hadam to zabralo a zatial 2 tyzdne startujem na prvy sup. :loool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...