košin Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 čaute, kradou se dneska Columby ještě tak moc? dá se případně nějak pojistit proti ukradení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 Smlouva o nákupu, prověžení SKZ čísla, nikdy ti nedají víc než je na smlouvě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 No myslím si, že koloběh vody v přírodě a koloběh Columbů na trase "zájemce o starší columbus" > "štastný majitel" > "nasraný bývalý majitel" > "sťastný nový majitel columba" je nekonečný. Kradou se určitě stále, protože je po nich stále poptávka. Já svého času ve dvojkové Octavii jsem o něj během tří let přišel dvakrát a to jsem parkoval 95% času doma v garáži. Pojišťovna vždy proplatila plnění z pojistky, každá oprava vyšla řádově kolem 80.000Kč včetně opravy toho, co zloděj poničil. Mám ale ve svém okolí známé, kterým pojišťovna chtěla vypovědět pojistku - stali se pro ni nerentabilními klienty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.