Přejít na obsah

prosba o radu s + kabelem k zesilovači

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Budu potřebovat poradit kudy natáhnout do zavazadlového prostoru napájecí kabel pro zesilovač. Mám kabel který je dlouhý 5m a údajně by to mělo stačit. Dnes jsem se pokoušel kabel natáhnout ale chybělo mi cca 50 cm abych se dostal v kufru až na místo kam potřebuji.

Mám v plánu zesilovač umístit na levou otevírací kapsu(combi) a to odklápěcí víko vyztužit.

Vezmu to od baterie kudy jsem kabel táhl a třeba mi poradíte lepší cestu abych ušetřil nějaké ty centimetry.

Od plusového kontaktu žlabem pod air boxem. Před vyústěním žlabu doleva kolem ABS a na levou stranu posilovače brzd kde byla volná gumová průchodka. Průchodkou do auta, nad tyčí řízení k pojistkovce, dále kolem otevírání kapoty a pak prahem až k zadním sedačkám. Konec kabelu jsem měl někde cca 10cm za zadníma sedačkama.

Hlavní oč mi jde je to abych nemusel pořizovat znovu novou kabeláž.

Proto Vás všechny zkušené prosím o rady a úplně ideální by byla nějaká fota k cestě tažení kabelu aby to bylo taky zároveň funkční a bezpečné.

Je to má první zástavba do auta tak se omlouvám pokud se jedná o banalitu.

Všem předem děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

co třeba na stálých +12V ... v elektrice označených jako "30" - je to svorkovnice pro relátka pod palubkou u řidiče... hnedka vedle máš i přípojný bod na kostru a o dvacet centimetru vedle je hned krabice s pojistkama, kde bych být tebou využil volnou pozici :-) ... nevím proč to chceš bastlit z motorového prostoru :-) a hned máš dobrý metr navíc... a vůbec nejlepší by bylo použít ještě spínací relátko které by spínalo zesilovač zároveň s rádiem... aby jsi to neměl stále pod proudem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...