Maverick27 Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Ahojte, idem si zúfalo po radu. V servise (u známeho) mi menili niekoľko tesnení v motore, a nejaké tie hadice. Po odchode som zistil že neukazuje rýchlosť, km, a ručička palivomera pri každom náklone vozidla padne na 0. Už týždeň nemajú na mňa čas, tak si to chcem pozrieť sám. Myslíte teda, že to môže byť len zle docvaknutým, resp. nezapojeným konektorom od snímača? Kde prosím Vás nájdem ten snímač rýchlosti? Alebo môže byť problém inde? Menilo sa tesnenie pod vekom a pod. Model Octavia 1 kombi, 99rv, 110KW 1,8T Ďakujem Jano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 ahoj, podívej se na pojistky a na čidlo na převodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick27 Odesláno Říjen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Poistky mrknem, len kde presnejšie nájdem to čidlo? Ani Google mi moc nepomohol s lokalizáciou. Resp dostanem sa k nemu, bez nejakého odstrojenia motorových častí? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 je nahoře na převodovce a vede k němu třípólový konektor, asi budeš muset sundat filtrbox a sací hadici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Je to cidlo na prevodovce, jednotka nema tacho signal Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majopr Odesláno Červen 14, 2022 Sdílet Odesláno Červen 14, 2022 Ako ste vyriešili Vaš problem. Mam taky isty problem a ešte k tomu mi trha aj auto. ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocour7 Odesláno Prosinec 6, 2025 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2025 Problém způsobuje špatná pojistka číslo 5. Malá 7,5A. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.