Přejít na obsah

ričina

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    123
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 058 zobrazení profilu

ričina's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám černý strop na octavii rs v provedení liftback bez šíbru. Stropnice, všechny sloupky, madla, lampička, chybí pouze stínítka. Vše origo černé, žádné stříkání sprejem. Ve stropnici malá díra od stropní obrazovky. Zbyla mi po prodeji auta, takže už ji nevyužiji, dával jsem za ni neskutečnej randál, ale na ceně se dá určitě dohodnout, je škoda aby ležela v regálu.
  2. Zdravím, nabízím maxidot budíky na jedničkovou Octavii TDI. Originál verze na 2,5g komfort. Ukazuje otevřené dveře a vše ostatní bez nutnosti přestavby na 3g komfort. Chrom kroužky, nádherný displej.
  3. ričina

    Budíky

    Shání se hůř, ale jde to. Jo klasicky přizpůsobit a nakodovat, akorát si natáhneš od jednotlivých dveří jeden drát do budíků a je to. Otevřené dveře totiž nezobrazuje po canu, ale od jednotlivých dveřních spínačů.
  4. ričina

    Budíky

    Tam jde akorát o to jakou máš generaci auto, pokud máš 2,5g auto a dáš 3g maxidot, tak ti nebude fungovat na 100%, ale musíš se spokojit s určitým omezením. Pokud dodržíš verzi auta a maxidotu, tak šlape vše tak jak má. Tady šlo jen o to, že většina lidí si myslí, že musí mít 3g auto, aby jim maxidot šlapal jak má, tak jsem jen psal, že je i 2,5g maxidot. To je celé.
  5. ričina

    Budíky

    Jj, funguje vše jak má. Dveře i pipak na světla. Přecházel jsem z obyč mfa na 2,5g polodot a následně 2,5g maxidot. Nechtěl jsem tehdy překopávat na 3g, takže jsem měl ve finále maxidot i vystřelováky a to vše na 2,5g ikdyž tehdy všichni tvrdili že to nejde.
  6. ričina

    Budíky

    O tom, že se budou blbě shánět není pochyb. 2,5g jsou normálně jak v benzínu, tak v naftě, maxidot i polodot. Naftové mám ještě doma v krabici. Stačí jen přizpůsobit do auta a naučit klíče. Ale bez čísla původních budíků stejně jen věštíme z koule co má vůbec za verzi.
  7. ričina

    Budíky

    ketys: to není tak úplně pravda, pokud má 2,5g komfort a koupí 2,5g maxidot, tak to bude šlapat
  8. Ahoj, mám dotaz z zadním RS brzdám, věděl by jsi který vodici kolik je horní a dolní?

    IMG_20190501_155114.jpg

  9. ričina

    Zlínský kraj

    Já už jsem to dávno vzdal, tady se nikdy na ničem nedomluvíme.
  10. Prodám nějaké díly z OI RS a z tdi: - RS strop na liftback bez střešního okna 3500,- - RS sedačky s airbagy a výhřevem 10000,- - RS tapecy 4000,- - maxidot tdi 2,5g s chrom kroužky, displej bez jediné vady 5500,- - RS řadící páka (kupovaná 2 roky zpět nová) Něco ještě možná doplním, některé díly by byly možné i na výměnu za vaše sériové + doplatek. Důvod prodeje: prodávám svou octavii a upravenou ji asi nikdo nekoupí, takže půjde zřejmě do série.
  11. Tak vidím, že je to opět servis od servisu, mě v jednom řekli, že to není možné a v jiném, že to sice jde, ale je to otázka asi jednoho až dvou měsíců a ať počítám asi 2500Kč :D
  12. ričina

    chyba 1539

    Ale stejně pokud to chce mít nastavený slušně, tak musí zajet na regloskop a tam nastavit.
  13. ričina

    Únik oleje

    A kolik se za toho půl roku najelo km? Stačí sundat hadici před EGRem a uvidíš jestli je tam olej, ale nemusí to být nutně z turba, klidně to může být z odfuku. Taky bych zkontroloval IC, aby nebyl plný oleje. K turbu: záleží co očekáváš? možností jaké turbo dát je mnoho, ale nikdo ti neřekne jaké je pro tebe vhodné když nevíme jaké máš úmysly
×
×
  • Vytvořit...