pedroxxl Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Nazdar mám O2 FL ambiente. Vo výbave je samozrejme zahrnutý aj alarm. Keď som ho kupoval v showroome bol na lístku napísana aj zadná lakťová opierka no nikde nieje.... A chcem sa spýtať či mám fakt ten alarm v aute. Chcem naschval rozhukať svoje auto. Ako to urobím aby som zistil či tam je ten alarm. Bol som v škodovke sa na to pýtať a servisák mi hovoril, že tam je na 100 percent,ale rozhukať ho nevedel lebo to povedal, že len pri neopravnenom zásahu... Nemá niekto s tým skúsenosť?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Ja jsem tam nekolikrat omylem zamknul manzelku a jak se tam hybala tak to zaclo houkat a ty nemas na B sloupku tlacitko na naklonove cidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Pedro, prítomnosť alarmu zistíš veľmi jednoducho! Pri zamknutom aute bliká cca každú sekundu, ak máš originál alarm priamo z výroby, tak pri zamknutí auta niekoľkokrát blikne rýchlo. Takisto ak máš alarm z výroby, na B stĺpiku v spodnej časti nájdeš tlačítko, ktorým sa deaktivujú snímače interiéru (aj polohový snímač). A ako zistiť, či alarm naozaj funguje? Stiahni okno na dverách vodiča, zamkni auto tlačítkom v kľúči, počkaj cca 30 sekúnd a cez otvorené okno strč ruku dovnútra a zamávaj ňou. Ak je alarm v poriadku, auto začne húkať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Vnútorné čidlá tam nie su... takže túto možnosť môžme vylúčiť Je to Ambiente... a samizda tieto čidlá vnútorné sú od elegancu no neviem... nemám na stlpiku vypínanie tých vnutorných čidiel... Ledka na dverách je a bliká... Skúšal som všeličo.. Aj kľučom otvoriť nechať dlhšie otvorené nenaštartovať zamknuť odomknúť proste milion variant a nič... Alarm sa nerozhúka ani keď auto rozhúpem kopem do kolies no nič... Hodím súťaž? Kto mi rozhúka moje šípatko? :D O2FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Tak zajed to Skody a oni ti podle technicaku zjisti co ta tvoje Octavka ma za vybavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Podľa techničáku mi povedal, že tam ten alarm je... Ale technik sa mi zdal, že zjedol všetku múdrosť sveta a povedal, mi, že auto nerozhúkam, že to je najmodernejší alarm ktorý sa aktivuje len pri zlom zásahu do auta neoriginalnym kľúčom alebo neviem čím ešte... Proste chcel mi naznačiť až do toho nešpáram... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Ja nechtene rozhoukal protoze mam ty vnitrni cidla nevim jak to rozhoukat nic me nenapada kdyz jsi vse zkousel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 pokud nemá tlačítko na B sloupku u řidiče, tak nemá alarm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Pedro, napíš mi tvoj VIN kód, pozriem sa do databázy, že ako auto opustilo fabriku. Ešte je možné, že tam máš dorábaný nejaký nie originálny alarm, možno nejakú Metu alebo Jablotron... Alarmy z výroby sú 2 druhy - alarm so snímaním vnútorného priestoru (PDA) a alarm so snímaním vnútorného priestoru aj s náklonovým čidlom (PDB). Obe prevedenia majú vypínač na B stĺpiku. Ak ho tam nemáš, nemáš v aute originál Škoda alarm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Prosim ta, ja mam tiez alarm priamo z vyroby, ale mam tam len jedno tlacitko, takze tam je, ale neviem, kde su senzory, su nejako skryte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 seaman: Senzory sú hore v strope, sú schované za tým rebrovaním, ktoré sa nachádza za schránkou na okuliare. Oba senzory sú natočené tak, aby pokrývali celý priestor interiéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Dakujem, to som aj predpokladal, to mi vychadzalo ako logicke, ale nemal som istotu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragonetti Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Zdar lidi. Mam v cudu naklonove cidlo od alarmu u oII rv08 FL. Mate nekdo tip, kde se to da sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rjandl Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Zdravím. Může mi někdo poradit, kde je umístěna ŘJ alarmu na OII rv 2008 popřípadě kudy vedou kabely a jaké barvy od sirény? Ta by měla být u nasávaní vzduchu do kabiny. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 alarm je obsažen v komfortce, siréna je v nadkolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.