vranicz Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Vím že jsem nemusel zakládat nové téma, ale potřebuji rychle poradit, tak se ho pak pokusím smazat. Rád bych si koupil ojetou výše zmíněnou Octavii r.v. 2009/6 s LPG -udržovaná , pravidelný servis, servisní knížka, 1 majitel, koupeno v ČR, cebia certifikát... - ideální kombinace až na ten tachometr-241 000 km najeto... Má cenu to kupovat ? nebo už je to přeci jen staré a čekají mne v téhle motorizaci jen potíže a opravy ?? Moc prosím poraďte. Chci se na ní pozítří jet podívat a nemám to zrovna kousek-200 km tak jestli se to vyplatí .. PS: LPG nevím proč v téhle motorizaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Nebrat, viz topic o opravach TSI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vranicz Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Nebrat, viz topic o opravach TSI... Něco už jsem četl. ale je tady toho moc a pak se v tom člověk blbě orientuje. A motorizace 1,6i při těhle kilometrech je ok ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Za prve necituj, odporuje to pravidlum, pouzivej tlacitko odpovedet... A za druhe... proc asi je tady toho strasne moc???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vranicz Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Dobře. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vranicz Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 když se tak ptám, jak se cenově pohybuje ta Octavie po faceliftu v 1,6 ? pokud se bavím o roce 2009 Myslím tím kolik si mám připravit, když chci solidní kousek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Tema je " Octavia II 1,8 TSI + LPG po faceliftu najeto více než 200 tkm" ... Sam sis ho zalozil... Tvuj dotaz se netyka tematu, to res nekde jinde... Dodrzuj pravidla tohoto fora jinak te budu muset resit, ac nerad... podledni varovani... Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.