Přejít na obsah

Nefunguje zadní ostřik


Sharkys

Doporučené příspěvky

Nefunguje mi zadní ostřik, motorek točí, měl jsem sundaný tapec 5.dveří, měnil trisku, na diagnostice nic...a stejně nestříká, jen pár kapek, pak jede na prázdno.....nikde také fleky nevidím, že by to teklo bokem.

Nestalo se někomu něco podobného? Vůbec netuším, co dalšího a kde zkontrolovat.

Předek je bez problémů...

 

Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ono to vyzera tak, ze castym otvaranim 5.dveri v zime, ked plastova hadicka ztuhne, tak sa zacne lamat a neskor sa uplne oddeli, cize nie je to zaskrtene. Najprv to striekalo slabsie a neskor prestalo uplne. Zistil som to tak, ze ked som otvoril piate dvere a zacvakol zamok, aby sa mohol spustit ostrekovac (pri otvorenych dverach nefunguje), tak mi zacala zhora vytekat na hlavu kvapalina. Vyriesil som to takou malou plastovou spojkou, predal mi to kamarat v mototechne. Stoji to par centov. Ale moze to byt aj rozpojena hadicka na lavej strane v kufri. Odtial som vlastne zacinal hladat chybu. Ked to rozoberies, tak nebude problem vymenit hadicku odtial az k tryske.

Odkaz ke komentáři

Díky @jerryt.

 

Nevíte prosím, co za průměr hadičky tam je a co se používá na tu spojku ?

 

Je tam hadice přímo v 5. dveřích ? a vlnovec (sloupek, karoserie?) co jsem se díval (parkuji venku a nechci to teď zkušebně rozebírat...)

 

- hadice vedení směsi k ostřikování 3,8x2,1x1300mm 2D0955962, jako spojka se používá co ?

- vlnovec hadice ostřikování 6x0,75x10000mm 1J0 955 751 D, na opravu použít přípojku 5J0955871A a přípojku 5J0955871B se spojkou hadice 1J0 955 875 R ?

Odkaz ke komentáři

V prvom rade by som riesil, ci je skutocne problem prelomena hadicka. Ta hadicka prechadza priamo tou gumenou prechodkou spolu s kablami do 5.dveri. Ta guma sa da stiahnut z takeho plastoveho drziaka (neviem ako sa spravne vola, nie som odbornik v tejto problematike), alebo sa to da vybrat z karoserie spolu z tym drziakom. Ma to take zapadky z dvoch stran. Je to lepsie vybrat aj s drziakom cele, lahsie sa to potom nasadzuje naspat. Ta spojka vyzera nejako takto http://www.sterace.eu/nahradni-dily/1350-spojka-hadice.html Priemer hadicky som neriesil, prisiel som ku kamosovi autom a doniesol sadu takych spojok a vybrali sme tu, ktora sedela. Okraje hadicky som zrezal dorovna a potom to nahrial teplom a potom nasadil spojku. Uz vyse roka mi to funguje ako ma. Da sa ale vymenit aj cela hadicka az z kufra ku tryske, ale je po celej dlzke spojena s kabelazou.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...