MichalPE Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Zdravím vás kolegové. Prosim vás, mám O2 08 před FL a chtěl bych na osvětlení spz LED žárovky. Jenže, když tam dám canbus žárovky tak mi vždy levá cca po 3 dnech začne blikat až zhasne uplně. Skusil jsem z aliexpresu celé moduly ale ty svítí až moc jakoby za auto. Nemáte někdo něco osvedčeného co funguje? Kdyžtak vás poprosim o postup, co, kde, jak. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Ahoj toto mám cca rok a půl a funguje bezvadně. Svítí dostatečně, můžu ti pak udelat foto. http://m.dx.com/p/bmw-36mm-1w-100-lumen-7000k-2-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-51516?stiff=382&stiff=382 Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalPE Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 Ahoj,můžeš foto pokud to půjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Svítí to dost,ale jen tam kam má, silnici to skoro vůbec ne osvětluje. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalPE Odesláno Prosinec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2016 Paráda.Diky chlape,skusil jsem objednat žárovky tedy.Ani nevím zda přijdou,žádný potvrzovací email nepřišel ale prachy odešli :-) .Zklamali mě ty moduly z Číny,díry úplně jinde ale to by nevadilo,převrtal jsem je ale že svítí ještě 1 m za auto na silnici to je naprd.Chtělo by je nějak naklopit víc proti značce.No nic.Když to bude svítit budu ti blahořečit.Dík ještě jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Myslím že tady s těma budeš spokojenej. Stav objednávky by si měl vidět na netu v tom obchodě. Za tu cenu super kup a hlavně vydrží. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 No mas ich len pol roka, tak na tu vydrz si este pockaj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 (upraveno) Ne mám je skoro dva roky jak píšu, takže za tu směšnou cenu je to bez konkurenční. Upraveno Prosinec 5, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 10, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2016 Aha, sry zle som precital :) Mne sa ledky toho typu nikdy neosvecili. Po chvili bud zacali blikat, alebo zcernali, pripadne zohrievanim svojho PCB zadrbali parabolu vo svetle :wacko: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.