Guest tomxass Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Zdravim vas. Uvazujem o nejakej peknej koncovke vyfuku na 1.6 TDI. Nasiel som toto, vyzera to super: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/koncovka-vyfuku-navarovana-pro-octavia-1-6-tdi Mate s tym niekto skusenosti? Popripade by som bol radsej ak by bola nejaka alternativa, ktoru netreba navarovat, viete o niecom? Na Passate mam nastavovaciu so skrutkami a vyzera to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Prosinec 6, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 Zdravím, mám přesně tu samou. Je kvalitně zpracována, vypadá na autě moc hezky. Když vše uděláš jak máš, výsledek stojí za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Je to potrebne navarit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Mas to priamo v popise ze sa navaruje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Není potřeba to vařit moc. Já jsem koncovku lehce přibodoval ve dvou místech, tak aby to bylo možné příp. zase demontovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.