lukbe Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Chtěl bych se zeptat jak na Octavii II funguje alarm. Na dveřích u řidiče mám červenou led, ta má blikat nebo? U sedla u řidiče mám ve sloupku dvě tlačítka, mají červenou barvu a když ho stisknu tak změní barvu na žlutou, to indikuje co? Moc děkuji za rady. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Docitas sa v manuale. Ja mam na stlpiku len 1 tlacidlo - na deaktivaciu kontroly vnutorneho priestoru pred zamknutim (ak v aute nechas napr. psa). LED na dverach tusim normalne po zamknuti par krat rychlo preblikne - potom blika pravidelne. Ak mas poruchu ultrazvukovych senzorov (pri schranke na okuliare), tak pri zamknuti blika inak. To indikuje prave tuto zavadu. Pozri manual, najdes to tam vysvetlene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Našel jsem že led indikuje funkci safe lock. Co mám dělat v případě že led po zamčeni neblika vůbec? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Dnes jsem se zkoušel v autě zamknout a žádné dveře zevnitř nejdou otevřít, tudíž funkce safe lock funguje, takže je asi problém jen v té diode? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Kontrolné svetlo vo dverách vodiča Po zamknutí vozidla bliká kontrolné svetlo cca 2 sekundy v rýchlom slede, potom začne blikať rovnomerne v dlhých intervaloch. Ak je vozidlo uzamknuté s vyradenou bezpečnostnou poistkou » Strana 28, kon- trolné svetlo vo dverách vodiča najprv bliká rýchlo cca 2 sekundy, potom zhasne a po cca 30 sekundách začne blikať rovnomerne v dlhších intervaloch. Ak kontrolné svetlo najprv bliká cca 2 sekundy rýchlo, potom sa rozsvieti nepreru- šovaným svetlom a po cca 30 sekundách začne blikať pomaly, je porucha v cen- trálnom zamykaní alebo v systéme stráženia vnútorného priestoru a ochrane proti odtiahnutiu vozidla » Strana 31. Požiadajte o pomoc odborný servis ŠKODA. Komfortné ovládanie okien Pri odomykaní a zamykaní vozidla je možné okná otvárať a zatvárať » Strana 36. ...manual, strana 27. A od strany 31 mas popis tlacidla na B stlpiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Děkuji ale návod jsem si už přečet, ale mě ta led ani jednou ještě neblika. Chová se jako kdyby byla ko nebo odpojena. Popř jestli se dá přes diagnostiku vypnout, tak jestli není vypnutá. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 vypnout nelze, máš tam někde závadu.. diagnostikou lze přijít na to proč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Ok, jenže závada bude asi jen v té led když safe lock funguje, to diagnostika zjistí také? Popř je tady někdo z Budějovic kdo by na to přes diagnostiku mrknul? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.