grandcanyon Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahoj, dneska jsem tak myl auto a cistil od bahna motor (zvrchu) pri ktere prilezitosti bych se chtel zeptat, zda se da da vymenit maly kryt motoru za velky aby se mi to min spinilo? :D Mam 1Z 1.6 MPI, ted je tam maly kryt 1K0 825 237 J, nasel jsem ale jeste vetsi ktery se lisi jen koncovym pismenem (1K0 825 237 T, 1K0 825 237 K, 1K0 825 237 L), a i podle fotky vypada ze ten tvar je stejny a je prodlouzeny, nejaky prazdny diry na podvozku taky jsou, tak si myslim, ze by to pasovat mohlo, ale chtel bych se ujistit, protoze podle VINka to sedet nema. Dokonce jsem ted zrovna nasel fotku kde jsou vedle sebe, je to fakt stejne, jen prodlouzene, takze si myslim ze by to sedet mohlo? Predpokladam ze borec si to na seatu menil stejne jak, stary kratky spinavy za novy dlouhy cisty. Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 1K0825237K tam má v origináli ako veľký byť . Otázka je pri 1,6 či by sa nedal použiť aj Tdičkový čo má na sebe tlmenie . Ja tam mám na 1,4 výfuk tak som to neriskoval aby som ho nespálil ale 1,6 má výfuk zozadu tak by to stálo za zváženie . 1K0825237AG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Diky :) Jo, napadlo me ze to bude jeden z kroku nakladove odtucnovaci kury pro Tour :D To tlumeni je v praxi nejak poznat nebo je to jedno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 U dízla to určite opodstatnenie má a o čistote motora hovoriť asi netreba :) pokiaľ to má výfuk vedený zo zadu motora tak by som ho tam rozhodne dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 ten Kčkový ti s hlukom neurobí nič , tiež ho mám na Tour na Tour chýba tlmenie pod prístrojovou doskou hore , plastové kryty vnútra predných blatníkov , tlmenie kapoty , tlmenie torpéda a iné čo ma ešte nenapadne . najpodstatnejšie je aj to horné tlmenie pod palubku , to na torpéde , kapote , a ja som dával aj tlmenie za prístrojovku poza kúrenie z Laurinky ,trošku asfaltových plátov na medzistene , vzadu v kufri , tapacíre dverí vytlmené penou a je to veliký rozdiel hlavne so soundsystemom a chcelo by to aj dvojité sklá sunsafe glass 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Leden 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 marian.marcin: Rozhodne by si dal velky kryt nebo rozhodne by si dal „naftovy“, pokud by to slo? :D Ja pro velky kryt uz jsem rozhodnuty, jen teda ted nevim jaky – stoji zhruba stejne. Ale spis asi vezmu ten klasicky, precejen mi prijde ze pujde snadneji oplachnout, kdyz ho budu mit sundany napr. kvuli vymene oleje. Pokud dejme tomu ten „naftovy“ kryt s tlumenim ma vliv „ztlumeni“, kde to bude nejvic poznat? Predpokladam ze spis zvenku nez zevnitr, ne? suri: Jojo ja vim, v tomhle ohledu je to oholene na kost, nektere ty veci uz dodelane mam (kryty v blatniku vc. tlumeni, odtlumeni plechu kapoty a vytlumeni podbehu). :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 to tlmenie pod prístrojovku , na plech torpéda a aj ten LaK robí hodne , tam treba začať keby mám 1,6 dám určite dieselový kryt ,cena je rovnaká , je to taký mäkký materiál a tlmiť bude určite trošku , inak by to nedávali na diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Leden 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 No, popremyslim nad tim, ale spis nez ten hluk me porad laka jednoduchost udrzby toho benzinoveho. :D A kdyby, nebude vadit ze ten naftovy nema ty dva "vdechy" (pritomne i na malem krytu) a jeden vydech vzduchu (pritomny na velkem benzinovem krytu)? K cemu to tam vubec slouzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 k čomu to slúži celkom neviem , snáď to trochu odvádza horúci vzduch a hlavne s toho ide všetek bordel na prevodovku hele , ja ten veľký kryt mám a keby môžem dať kostičkovaný tak by som ho bral radšej , ale nemôžem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.