JanJ Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Zdravím Chtěl bych se zeptat a poprosit o radu s klimatizací. Octavia 2 1,6 mpi 2007 BSE (CLIMATRONIC) Zjistil jsem zřejmě unik chladiva na trubce jak je přišroubovaná na chladiči a vede do kabiny .Je to tenčí trubka s čidlem a plnícím otvorem. Ještě nevím zda to uniká kolem těsnění nebo přímo jak začíná ta trubka (je to kolem dokola jakýsi zasratý).Byla by možnost to opravit výměnou gumyčky a obvaření trubky u příruby ? Za novou chtějí kolem 5 a 1/2 tis. :( nebo koupit použitou :/ ? Pokud by někdo měl kolem Brna za rozumnou cenu -nabídněte :) Děkuji za názor a radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Já měnil celý chladič, prt. ty původní s plastovými zátkami dřív nebo později začnou unikat a když to včas nezjistíš, zničíš kompresor a to je čtyřnásobná investice. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/3184-Poruchy-klimatizace&do=findComment&comment=1659874 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanJ Odesláno Únor 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Z vysoušeče mě to neutíká -zatím .vypadá to na trubku která jde od toho chladiča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deepness Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Ahoj, u mě to bylo taky plastovou zátkou... u jednoho šikovného pána plastová zátka vyměněná za kovovou zátku a už je to v pohodě... nemusel jsem měnit celý chladič... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Já už ho měl lepený po díře od hřebíku, takže to stejně jednou muselo přijít, byť to lepení drželo už skoro deset let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanJ Odesláno Únor 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 Má někdo zkušenost s látkou na utěsnění klimatizace? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.