Braveheart27 Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Ahoj všem, napadla me myšlenka investovat zhruba 30 tisíc do moji 81 kW okiny.240.000 km RV.2004..jde mi o obnovu výkonu,navrátit mu hezkej ,,nevybehanej'' zvuk motoru...vstriky,hydrostely? Kdyby někoho neco napadlo tak piste....doufám ze jsem ve správné sekci:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 240 tis km je teprve zajetý. Co si stím dělal? Budeš to mít asi totálně zakarbonovaný. Dávaš aditiva do nafty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Braveheart27 Odesláno Únor 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 Jde o to ze to auto nemám od začátku takže počítán ze bude stocenej tachometr jako u většiny octavek tady...aditiva používám...motor je hlučnější a víc je slyšet cvakání na volnobeh než třeba před 4 lety... Minuly týden jsem čistil EGR i sání a moc bordelu tam nebylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 Asi bych do starý vrány nesypal peníze... udržovat v chodu, ojezdit, vyhodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 cvakání zpúsobují hydrioštely... Určitě je dobré je vyměnit, idální pokud zrovna máš na řadě rozvody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.