HonzaM Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Predem bych chtel vsechny pozdravit. Jsem novym clenem a zde predatavim svou slipku. Je to tedy O2 RS tdi . Motor bez uprav jedina uprava je vyndane DPF od predchoziho majitele ale mam do budoucna v planu dat dpf zpet . Jinak jsem poridil a nasadil lizatko DTM a mrcitka na svetla.probehla take vymena znaku za stribrne(predek,zadek,volant) plany do budoucna: jeste pred letem musim nabarvit brzdove trmeny na cerveno (ted jsou zelene) pak folie na okna a bud sehnat interierove listy z L&K ve dreve nebo aspon upravit je cernou folii. Najezd mam momentalne cca 275tis a zatim slape auto mam pul roku.to je asi tak vse .. jo a jsem z Chomutova ? No akorad nevim jak zde nahrat fotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Zdravím ťa , nahrať fotky je celkom jednoduché , ako daš odpovedať tak tam dole máš pridat súbory, vždy musíš ale po jednom vybrat súbor a pridať subor a hotovo, další .... Osobne sa mi mračítka na predFL nepáčia :D a kde sa dá zohnať to lízatko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaM Odesláno Březen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Uz jsem na to prisel. Mel jsem mobilni verzi. Lizatko jsem koupil na strance : obautodily.cz Takto jsem ji privezl . Na leto mam uz jina kola ? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 ok , dik :D tie prvé kolesá sú brutálne podľa mňa ... ešte sa spýtam, náhodou si nehrával syndicate ? tam bol chlapík s takým istým nickom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaM Odesláno Březen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Nene nick mam tady poprve.?jsou pekny ale ne az tak podle meho gusta ?ale kazdy ma jiny vkus no. Me se bude libit to vim uz ted ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Za mě se mi líbí víc ty původní imitace Vossenu, co tam byly. Mračítka na před FL jsou za mě palec dolů a to lízátko mi tam taky nějak nesedí. Ale každej máme jinej styl a každýmu se líbí něco jinýho, pokud jsi ty spokojen, proč ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaM Odesláno Březen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Jojo kazdeho nazor a dekuji i za tvuj.. co se tyka lizatka tak mi prijde daleko lepsi nez lizatko z cupry,mracitka...me se to libi vypada to lip snima...muj nazor ?a kola nebyla spatna to je pravda jenze spatny et pri prujezdu dolikem drhnul zadek o lemy a vzhledem k tomu ze jezdim s rodinou a chci i nejake to (pohodlí) .ale ven nazoru a za kazdy nazor jsem rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.