Guest jakub k Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Zdravím, poprosím o názor. Moje OII ztratila výkon. Vytáhnu to na 3 do kopce i na 140, po dálnici jsem zkoušel a jede 160 a víc takže turbo asi OK, ale zvýšila se trochu spotřeba a zejména u nižších převodů bývalo od 1500 otáček cítit záběr turba - to teď zmizelo a na výkon musím prošlápnout víc plyn, zvuk(možná) i zátah motoru se změnil. Mám podezření na váhu, ale nemám od koho ji půjčit, a za 4 tisíce ji kupovat na blint nechci.Ještě podotknu že diagnostika nic nevypisuje. Mám obd II konektor tak jsem udělal screen z průběhu jízdy. připadá mi ta čára dost roztřesená (maf.jpg) , co myslíte ? je maf v tahu? pro srovnání jsem dal obd do druhého auta(OII 1,9tdi),která jede dobře (maf2.jpg) tam je ta čára rovná, jen jsem víc řadil,ale jinak je rovná, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Potýkám se s obdobným problémem. Spotřebu mám v normě a auto se ani nijak divně nechová, ale poslední dny jede Octa jako bych táhnul karavan. Turbo zabírá v o něco vyšších otáčkách a celkově je to takový celý zpomalený. Brzdy nepřibržďují, protože na volnoběh auto pokračuje dál. Při přeřazení klesnou otáčky, auto trochu zpomalí a docela trvá než se zase rozjede. Vše je původní a mám najeto 175K.... pomůže na to aspoň udělat diagnostiku? Snad není v háji vrtula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.