JayH Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Zdravím, prohledával jsem forum ale nenašel jsem nic podobného. Mám O1 1.9tdi 66kw s turbem bez naklapěcích lopatek, a auto přestává jet při vyšších teplotách. Pod 15 stupňů jede úplně normálně, no potom čím vyšší teplota, tím méně táhne, při cca 25 stupních už je to horší než SDI. Do nouzáku nepadá. Předpokládám, že je to intercoolerem, má někdo tušení co s tím? Musí se kupovat nový, nebo to jdeš spravit? Předem děkuju všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Intercooler v tom bude asi nevinne. Je to pasivni prvek u ktereho je problem maximalne dira - ztrata tlaku vzduchu nezavisle na teplotě. Spis bych to videl na problem s nejakym cidlem - sezen diagnostiku a tam by ti meli poradit. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayH Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Tak teď jsem s tím byl na diagnostice, a žádné čidlo chybu nehlásilo. Nevím si s tím rady, je ještě nějaká jiná možnost, čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Cidlo chybu hlasit nemusi, jde o to jestli vykazuje spravne hodnoty. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Co muzes zkusit, tak behem toho dne co tahne jako lemra, nahradit docasne vahu vzduchu diodou. Postup najdes na googlu po hledani ,,Maf off Tdi". Bhde te to stat trosku casu a cca 2 kc Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayH Odesláno Duben 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Super, zkusím, děkuju! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.