Converg Odesláno Duben 21, 2017 Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Zdravím páni. Nedavno mi zacalo ako keby praskat vo vodicovom sedale,hlavne pri akceleracii alebo ostrejsej zakrute. Osobne mam pocit ,ze to vychadza z operadla ako keby v nom bola vôla. Mate stym niekto skusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 (upraveno) Také se přimlouvám za tip. Mám stejný problém. Boucháním do opěradla ani lomcováním celým sedadlem ten zvuk nevyvolám Upraveno Duben 23, 2017 uživatelem honzako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Duben 24, 2017 Sdílet Odesláno Duben 24, 2017 vychadza to niekde z krizovej oblasti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 U mě ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 mam pocit, ze toto je vec ktora opravit nejde, resp neda sa k nej dostat aspon teda od kamarata co viem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Converg Odesláno Duben 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 kedze mi to nedalo a nejaku chvilu som sa stym hral,zistil som,ze bude zrejme problem niekde v kolajnicke,pretoze som nasiel polohu sedadla v ktorej tento zvuk prestalo robit aspon v mojom pripade.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.