mirekkrejci115 Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Prodávám podložku, která plynule podsvítí celou manuální klimatizaci u vozu Š-Octavia I, VW-Golf IV, VW-Passat B5, VW-Bora, VW-Polo, Seat-Leon a Seat Toledo. Lze poslat libovolnou barevnou kombinaci + fotonávod a montáž zvládne i neelektrikář je to opravdu jednoduché (případně můžete přijet a já ZDARMA namontují, cca 5-10 minut). Prodávám podložku, která pasuje i na manuální klimatizaci bez „AC“. Nejedná se o komerční prodej! Cena: 800,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofrey Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 dobrý večer,odkud jste?Já z prahy,do asi 50km bych si přijel.Děkuji za odpověd. jofrey@atlas.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekkrejci115 Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Možná montáž ZDARMA v Opavě. Jinak pošta, instalace je velice jednoducha a zvladne ji opravdu kazdy za par minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekkrejci115 Odesláno Květen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2017 Opět vyrobeno dalších 5 kusu podložek, takže zase můžete v případě zájmu psát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 25, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2017 Zdravim, jsem z Frydku-Mistku a nekdy bych si udelal vylet do te Opavy za Vami. Mel bych zajem o zelenou barvu a mam to i s tlacitkem AC a cirkulace vzduchu. Je cena levnejsi, kdybych Vam dal kus ktery by ste vymontoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.