MfM Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 No vidis, stasnej clovek! Mne gdyz to ukazuje 5l tak moc radost nemam jelikoz je v ten moment spotreba kolem 7l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 když jezdím na tempomat tak jsem se dostal pro mě na nejnižší historickou spotřebu a to je 4,9 jinak jezdím stabilně za 6l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 No tak jsem konečně vyrazil s Octávicíí do Budějovic. Jak jsem psal cesta okolo 210 km, asi 50km dálnice jinak normální cestička. Spotřeba nakonec 5,1 l/100km takže spokojenost. Ale zase mi to za tu cestu jednou spadlo do nouzáku. Takže musím někam na VAG. Není tu někdo kdo by mi s tím pomohl? Nechce se mi do škoda servisu. Jestli by má někdo v okolí ČB VAG a udělá si na mě chvilku čas tak budu moc rád. Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Honzo: já bych zkusil koupit lehčí obuv... a nebo zkus vyměnit benzinku-nevěřil jsem co dokáže udělat"horší nafta" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.