Přejít na obsah

Výměna klíče

JakubKa

Doporučené příspěvky

Ahoj, dobrý den,

ač nechtěně, tak jsem od své Octavie r.v.2011 ztratil klíč, mám tedy teď jen jeden a mám obavy, že by mě auto čmajzli.

Chci se zeptat na možné varianty výměny klíče. Myslím si správně, že s tím souvisí i výměna nějaké jednotky, která je na momentální klíč naprogramovaná?

Děkuji za rady

Jakub

Odkaz ke komentáři

N ,koupit novej a prekodovat immo ,na O2 '08 jsem platil za novej myslím 2800+- a přizpůsobis to prez diag ,ale ve fl je jinej immo takže nevím jak to je s prizpusobenim ,ve škodovce co stoji asi 300

Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk

Děkuji za radu, ale nerozumím výkladu. Prosím vysvětlete mi to česky :-D

Odkaz ke komentáři

No.. Zahed do škodovky ze potřebuje s novej klíč (předpokládám s dalkacem) budou se ptát na VIN kód ,nepamatuju si jak dlouho se čeká ,pak ti prekodujou immobilizer ,potažmo klice vůči immobilizeru ,oba dva ,ale pokud chceš mít jistotu aby se do auta nikdo nedostal se starým tak bys musel vyměnit všechny zámky + spinacku (zámek) :D

Ale to je di mysli zbytečný :D

Odkaz ke komentáři

Děkuji za info, jak tak pročítám ostatní diskuze, tak ono je jedno jestli ty zámky mám vyměněné a nebo ne, když se do toho auta bude chtít někdo dostat, tak se dostane. Druhej klíč až zas tak nepotřebuju, jde mi o to, aby byl stracený klíč v ŘJ bloknutý a tím pádem nenastartoval. Dočetl jsem se, že když dojedu do škodovky, tak starý klíč na počkání vymažou, je to pravda?

Odkaz ke komentáři

Je to pravda ,ale ohledně toho zámku.. Když na to dojde tak ti policajti/pojišťovna můžou říct ze jsi si to mel zabezpečit ,ale pravděpodobnost ze se někdo trefí klíčem primo do tvyho auta je mizivá pokud by někdo nevěděl ze to je zrovna od tvyho ,takže bych se asi nebál ,já jsem taky jenom prekodoval btw. Jsem auto koupil jen s 1 klíčem a 2. Si nechal udělat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...