Drncátko Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 I když je již jedno téma v Octavia sekci (z dob kdy Strakatka žila) tak separátně představím svého Fobyho. Narozen léta páně 2002 měsíce listopadu s motorem 1.4 MPI 50kW a kódem AQW. Kód barvy 9151 a karoserie combi. Projezdil přes 243900km než se dostal k mé osobě v květnu 2017 a od té chvíle do nynějška má ukazatel skoro 248000km. Opravy a servisy... Nespočet. Počínaje nefungujícím zapalovačem (zásuvkou) přes chybějící zadní stěrač či nefungující klakson to skončilo i novými rozvody, svíčkami či termostatem. Gumy obouvá Sebring Sporty+ 401 195/50 R15. Zimní... Ehm levné gumy u trojáček při prodeji... Jinak plná spokojenost s vozem a níže TODO list. TODO list: - převodovku vyměnit (nebo zrepasovat, špatně řadí 1, 2 a zpátečka) - El. stahovačky předních oken - tlačítkové otevírání kufru - dálkové odemykání vozu - vyměnit zadní výztuhu pod nárazníkem - přední nárazník, světla, blatníky za facelift - zadní světla za facelift - tuny blbostí typu řadící páka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Začínám přemýšlet nad objednávkou led světel z čajny pro SPZ a interiér. Jaké přesně pásne do spz a interiéru? Tyto už projely mým hledíkem zda je vzít nebo ne. Kdyžtak kdo má zkušenost helpne? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Červenec 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 I když jsem říkal, že to bude jen jezdit a nebude se upravovat... Tak už jsou na cestě spínače světel s přední mlhovkou a když se zadaří tak bude i pár věcí jako je vyspravení šrámů a v brzké době také výměna předních světel. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 Taky si pořad říkám žádné úpravy :) a uz ted je v plánu tolik ze ani nevím ci mi bude stačit moje peněženka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drncátko Odesláno Září 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Táááák a Foby již není nadále!Každopádně nemalujte čerta na zeď. Stále zůstává v rodině... Akorát se přesunul k druhému členu domácnosti a tím je moje máma, která přišla o Strakatku před nějakou tou dobou.Nicméně... Foby si i nadále bude zasluhovat náležitou péči a musím uznat, že po tom všem vypadá mnohem lépe než když jsem jej zakoupil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.