twe2000 Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Potřeboval bych poradit od zkušenějších.Nemám v tom uplně jasno a etku nemám, abych to zjistil podle čísel. Pro někoho možná triviální dotaz, ale docela by mi to pomohlo k objasnění, nevím přesně jestli ta krabička umístěná vlevo pod volantem je komfortní jednotka ? Někdo přede mnou, nevím proč, přeštípnul drát na pinu č.1 a znova drát někdo spájel dohromady, nechápu jaký k tomu měl důvod. (na fotce je to ten drát v bužírce, pravý světle hnědý konektor a jestli někdo podle zapojení mi dokáže poradit význam pinu č.1 ?) Uvažuju jestli to tak nechat, nebo se pokusit zkrátit drát a nalisovat konektor nový, ať je to tak jak to má být. Jestli ta krabička nějak souvisí s airbagy, tak do toho radši nebudu hrabat :) A ještě jedna krabice mi vrtá hlavou , pro změnu umístěná pod palubní deskou před spolujezdcem. Je to TMC box ?nebo ne? Přece, když mám A navigaci tak ta by ho neměla mít... ? Nebo se pletu ? Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Je to komfortka ,myslím ze to bud bylo přerušeny omylem nebo někdo něco zkoušel /měnil ,ještě se kouknu na schéma zapojeni ,a to na poslední fotceje tunerbox (dopravní info) může bejt pozůstatek po původním rádiu Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červenec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Je tam původní Navi dx z původní výbavy auta, myslel jsem že A navi neumí dopravní hlášení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Ten prerusenej by mela bejt kostra ,,ted jde o to jak myslis dopravní hlášení :D jestli jako přepínání z media na radio když vysílají dopravní info ,nebo jako konkrétně v navigaci na mapě Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červenec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Myslel jsem přepínání na radio, když vysílají dopr. informace, a hlášení se ukládají do paměti rádia a můžeš si je pak později přehrát, alespon u některých jiných radii to tak bývá. Ještě bych potřeboval najít někoho, nejlépe moravskoslezský kraj, kdo by uměl naučit u O1 r.v. 2005 A- navigaci CZ menu i hlas a naučil maxidot česky. Koupili jsme pro manželku auto dovezené ze Švýcarska a mluví na nás německy a francouzsky :D a docela by mně zajímalo, jaké poslední vydané mapy existovaly do original dx navi. Já mám 2013/2014 jestli náhodou nemá někdo novější... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 TMC u OI bylo na dynamické navigování, podle dopravního hlášení měnilo trasu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červenec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Takže , když se blbě zeptám, TMC box měly všechny O1 s navigací ? typu A, B, i C ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.