Přejít na obsah

komfortka a TMC box ?

twe2000

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit od zkušenějších.Nemám v tom uplně jasno a etku nemám, abych to zjistil podle čísel. Pro někoho možná triviální dotaz, ale docela by mi to pomohlo k objasnění, nevím přesně jestli ta krabička umístěná vlevo pod volantem je komfortní jednotka ? Někdo přede mnou, nevím proč, přeštípnul drát na pinu č.1 a znova drát někdo spájel dohromady, nechápu jaký k tomu měl důvod. (na fotce je to ten drát v bužírce, pravý světle hnědý konektor a jestli někdo podle zapojení mi dokáže poradit význam pinu č.1 ?) Uvažuju jestli to tak nechat, nebo se pokusit zkrátit drát a nalisovat konektor nový, ať je to tak jak to má být. Jestli ta krabička nějak souvisí s airbagy, tak do toho radši nebudu hrabat :)

post-6271-0-14876000-1499181138_thumb.jpgpost-6271-0-06236500-1499181177_thumb.jpg

A ještě jedna krabice mi vrtá hlavou , pro změnu umístěná pod palubní deskou před spolujezdcem. Je to TMC box ?nebo ne? Přece, když mám A navigaci tak ta by ho neměla mít... ? Nebo se pletu ? Díky za radupost-6271-0-65927300-1499181215_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem přepínání na radio, když vysílají dopr. informace, a hlášení se ukládají do paměti rádia a můžeš si je pak později přehrát, alespon u některých jiných radii to tak bývá. Ještě bych potřeboval najít někoho, nejlépe moravskoslezský kraj, kdo by uměl naučit u O1 r.v. 2005 A- navigaci CZ menu i hlas a naučil maxidot česky. Koupili jsme pro manželku auto dovezené ze Švýcarska a mluví na nás německy a francouzsky :D a docela by mně zajímalo, jaké poslední vydané mapy existovaly do original dx navi. Já mám 2013/2014 jestli náhodou nemá někdo novější...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...