Guest tomxass Odesláno Červenec 17, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 Chcem sa opýtať. Mam momentálne oválnu originálnu koncovku pre 1.6 TDI. Konecne som ale našiel koncovku ktorá bude ako na RS čiže z 1 koncovky bude dvojkoncovka. Ma s tým niekto skúsenosť? Koncovku mam skrutkovanu ale výfuk som už rezal. Odkaz tu: http://s.aliexpress.com/EjQz2AVJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Odpoviem si sam. Koncovka mi dosla, vyzera podla mna ovela lepsie ako ovalna originalna. Odporucam vsetkym co maju 1,6 alebo 2,0 CR s jednou koncovkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Prisla mi do dvoch tyzdnov. Montaz je jednoducha je tam stahovacia paska na krizovy skrutkovac. Priemer 64-56mm. A je jedno ci mate rezany vyfuk alebo nie da sa to nasunut aj dalej a nebude to vidno. Fotka tu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wyre Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Taky jsem o ní přemýšlel, mám právě 2.0 CR s jednou trubkou. Díky za fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Srpen 13, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Nz ja som spokojny. Ak by niekto zhanal mam zvysnu originalnu ovalnu pre 1.6 skrutkovaciu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bibso Odesláno Leden 27, 2018 Sdílet Odesláno Leden 27, 2018 Dobree, vedel by si prosim ta aktualizovat link, nejde mi ten, ktory si uviedol. Dik Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Leden 28, 2018 Sdílet Odesláno Leden 28, 2018 Ahoj ja som ju asi po tyzdni zasunul viac dovnutra, vyzera to este lepsie. Odkaz ti skusim zajtra pohladat... Ja lutujem, ze som mal original koncovku, lebo sa rezalo z vyfuku.... Keby som mal tento ako prvy, pekne nasunies, das dole tu krytku a je to... znepaci sa ti to, odsrubujes - mas povodnu koncovku das krytku a je to ako to bolo... Skoda, ze som dal rezat vyfuk, uz nikdy to nebude ako predtym... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.