SCANIA Odesláno Srpen 13, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Zdravím, před nedávnem jsem si nakodoval denní svícení na mlhovky a pořídil nový spínač světel s funkcí AUTO, ale nešlape to jak by mělo, když je spinač světel v pozici 0 sviti jen mlhovky, když přepnu na auto tak se rozsvítí xenony a zbytek osvětlení auta i za bíleho dne. Mám zapnuté i coming/leaving home a přes den se při odemknutí světla nerozsviti, ale ve tmě ano (jenom leaving home, coming home z neznamych důvodů nefunguje) tudíž senzor světla je funkční. Nevíte někdo jak to opravit/nakodovat aby se ve funkci auto sama světla zapinala a vypinala dle světla ?, Děkuji. Pár podobnych přispěvků jsem tady našel ale nikde jsem nenašel řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 13, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 A drat z bsg do spinace svetel dotazeny je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SCANIA Odesláno Srpen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Tak to asi ne, já nic nenatahoval, tak to je asi důvod proč to nefunguje. Leaving home ale dle čidla pracuje, to asi nema vliv na spínač světel ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Vytáhni spínač světel a mrkni jestli jsou obsazený všechny piny, mělo by to být tuším 10 kabelů. Pokud máš jen 9, je třeba natáhnout kabel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SCANIA Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Kouknu, díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kdesi daleko Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Mám děšťový senzor, vypínač s pozicí AUTO, obsazeno 10 PINů a vše funguje OK. Vše dodělávané a není to z výroby. Pouze CH/LH nic. Ani brnk. Ve VAGu to zaškrtnuté je. Zkoušel jsem obě volby a také povolení/zakázání v Maxidotu. Jestli je něco dotažené do BSG nevím bohužel. Nedělal jsem si to sám. Vpředu mám halogeny a jednotku BSG poslední verzi pro halogen světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 23, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2017 hoď sem komplet výpis z VCDS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kdesi daleko Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Už jsem psal část logu i kódování zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3808&p=1685463 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.