Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
nazdar Romane, já se chystam přehodit kola v úterý nebo ve středu, pořád ale váhám jestli se mám rovnou pustit do natření brzdových třmenů nebo jestli to nechat být jak to je

Ahoj Miloši.Já jsem se na to vykašlal :rolleyes: mám to auto na ježdění...a vonavku už z toho dělat nebudu.To bys musel do jiného vlákna :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

SOS: dal jsem letní kola a při přejetí nerovnosti (třeba hrbolek nebo díra) to auto jakoby odskočí do strany(obrazně řečeno) Čím to muže být?

Špatně nahuštěny pneumatiky nebo co by to mohlo být? Na geometrii jsem byl vloni a přední pneu jsou skoro novy.Je fakt že jsem to po zimě nevyvažoval ale když jedu 80-90 tak auto netáhne na stranu a chová se neutrálně.To "odskakování" mě ale docela trápi.Díky za postřehy...

Odkaz ke komentáři
SOS: dal jsem letní kola a při přejetí nerovnosti (třeba hrbolek nebo díra) to auto jakoby odskočí do strany(obrazně řečeno) Čím to muže být?

Špatně nahuštěny pneumatiky nebo co by to mohlo být? Na geometrii jsem byl vloni a přední pneu jsou skoro novy.Je fakt že jsem to po zimě nevyvažoval ale když jedu 80-90 tak auto netáhne na stranu a chová se neutrálně.To "odskakování" mě ale docela trápi.Díky za postřehy...

No kamo prez zimu jsou byli spatne cesty......tak to je uz rodrbane, tak myslim ze zase musis na geometrii :palec:

Odkaz ke komentáři

Ja dávam 2.0 a 2,1 presne podľa návodu a zimné v zime o 0,2 viac,.Mal som už aj ja prezuté na letné a auto je tvrdé ako sviňa a pneumatuky,ktoré v lete sotva počujem dosť hučia,nakoľko sú ešte stvrdnuté.Myslím si,že na prezutie nízkoprofilových pneumatík je ešte priskoro a na komfortnú jazdu je treba min nad 20 stupňov,inak je to taká drncavá jazda možno aj s tým odskakovaním.

Odkaz ke komentáři
První obyvatel čukotky ve F1, ale je fakt že závidím, chtěl bych zkusit jestli bych se do F1 nasoukal, asi ne zůstal bych viset prdelí :palec:

No mužu Ti říct že jsem se tam necítil...s mýma 85 kg to fakt nešlo.Musel jsem mít ramena venku :) pak jsem si uvědomil jak vypadaji mistří jako je Shumi a bylo mi to jasny...fakt strašně stísněnej prostor ale simulátor neměl chybu-bylo krásně cítit třeba zrychlení nebo prudké brždění :)

Gatorade: Ty se směješ ale byl to docela zážítek a to přetížení neni asi žádná sranda člověče :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...