lubinob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Však to jde přeci mlhovky + dálky :D To áno... Ale aby som ich nemusel vypínať a zapínať dvomi vypínačmi, aby hmlovky reagovali na vypnutie a zapnutie diaľkových... :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak jsem tam dnes volal a s homologaci neni problém.Do 2 tisic bych se měl bohatě vejit i s montáži :) http://www.leddennisviceni.cz/index.php?to...24&cat=1120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Mně se to líbí :) pokud by to neodporovalo legislativě. Radši si to pořádně zjisti, po telefonu ti může říct kdo chce co chce, zvlášť prodejce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Viktore: mě se nejvic líbí že to neni bastl jako má třeba Davidek ;) ;) prostě to krásně zapadne do těch míst kde byli původně mlhovky. Dival jsem se na stránky a je to včetně homologace.Uvidíme ale myslím že jsem rozhodnutý...trošku mě štve že se bude muset přidávat odpor aby to nedělalo bordel na maxidotu ale to snad vyřešit jde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Abych pravdu řekl, uvažuju nad tím už pěkně dlouho. Už jsem psal i Medanovi, jakým stylem to má zapojené a tak podobně. Takže pokud budeš první Romane, tak se aspoň podívám, jak to na té černé bude na fotkách vypadat....ale nepochybuju že dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 A já jestli půjdu do RS paketu, tak se přijedu podívat do Hradce, jak to vypadá (na fotkách Medana to vypadá dobře) a jestli místo mlhovek nekoupit toto :). To jsem ale na druhou stranu nemusel dodělávat cornery :X 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Teď jsem si ještě vzpomněl, že jsem možná přesně tohle denní svícení místo mlhovek viděl na BMW X5 předchozí generace a vypadalo to fakt dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Viktore: mě se nejvic líbí že to neni bastl jako má třeba Davidek ;) ;) prostě to krásně zapadne do těch míst kde byli původně mlhovky. Nj, jenze Davidek ma porad aji funkcni mlhovky :P :P takze palecek pro nej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 To nemyslíš Michale vážně, že ne :)? Pokud něco, tak místo mlhovek a ne tam cpát kde co. Bruder to má podobně na fábce a furt mu nadávám že to vypadá blbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jenze u davidka to blbe nevypada :) dle meho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak to bych rovnou ale mohl říct, proč tam cpát nějaký mikro diodky kamsi k zemi, když už jsem si jednou zaplatil full xeny a můžu svítit xenama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak jsem tam dnes volal a s homologaci neni problém. Ale jakou homologaci??? Homologaci je vic vis a pokud po chces pouzivat jako denni sviceni tak aby nebyl problem s policajtem tak by to melo mit na skle vyrazeno DRL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Hoši, hoši, kam se hrabete na felicie, koukněte sem: http://marty-pv.rajce.idnes.cz/SPDS/#album 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 ale zajimava myslenka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Nevim, davidek to ma proste pekne,chce svitit pres den diodama a setrit xeny a zaroven mit funkcni mlhovky, takze za me to je urcite lepsi varianta, nicmene na RS naraznik se nehodi temer nic, krome tech diod misto mlhovek...takze ja bych se na to asi taky vysral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Michale: napsal jsi to velmi přesně :) Na RS náraznik pouze výměnou za ty mlhovky jinak to neni hezky. P.S Davidka škádlím a on to ví.Jednou jsme se potkali čistě náhodou na břeclavské dálnici a poznal jem ho zdálky díky těm LEDkam. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Já říkám vždy tohle, tvoje auto = tvoje věc Ale např. tady kde bydlím (Baurak potvrdí, bydlí kousek) jsou mlhy často a bez mlhovek ani ránu, aspoň najdu krajnici a bílé lajny tady tedy opravdu nejsou. Rozhodně bych se mlhovek nezříkal. Já nevím co je to zase za modu s těmi denními světly, ale pro mne je to magorovina, která zase vymizí stejně jako byly bílé, modré a já nevím jaké diody na autech (i já jsem měl). Čím jsem starší, tím tak nějak tíhnu k účelnosti a klasice, každopádně jak tady psali kluci dříve, máš xenony a ještě se zbavit mlhovek, no je to na pováženou. Romane víš jak se říká, tak dlouho vybíral, až přebral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Nj, jenze Davidek ma porad aji funkcni mlhovky ;) ;) takze palecek pro nej :) oooo michale dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Romanku všechno si to rozmysli a na sve stesti pomysli..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Nevim, davidek to ma proste pekne,chce svitit pres den diodama a setrit xeny a zaroven mit funkcni mlhovky, takze za me to je urcite lepsi varianta, nicmene na RS naraznik se nehodi temer nic, krome tech diod misto mlhovek...takze ja bych se na to asi taky vysral :) za chvalu mas u me lahev dobreho vina a ten hradecak uz nedostane nikdy nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 (upraveno) a malem jsem zapomněl ani kafe z toho žberu neumi uvarit...hnusna hruskova voda...........fuuuuuuj Upraveno Únor 24, 2010 uživatelem davidek.c 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Vy mě serete!!! Hlavně Palo...zase mám v hlavě brouka! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 aby si zachoval hmlovky, tak jedine toto :D ja tiež nemám rád denné svietenie a už tie prídavné na OII FL a SII čo sú nízko pri zemi a to auto nie je vidieť v diaľke...je to kravina neviem ako to mohli dovoliť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Mároš: to je otřes! NIKDY!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 ja viem je to hnus, ale jediná možnosť ako nechať hmlovky. Palo to zhrnul dobre čo sme napísali my :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 holt si bude Roman prisvicovat baterkou z okna, kdyz bude treba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 aby si zachoval hmlovky, tak jedine toto :D Mároš: to je otřes! NIKDY!!! je to otres pac je to kompletne preplacane, delaji to i v matne takze to tam neni tolik videt, ale ta cena to by se jeden posral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 aby si zachoval hmlovky, tak jedine toto :D Tohle je Bastl jak cip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Tohle je Bastl jak cip :P Milotec no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.