Maxim Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 Ahoj, koupil jsem vůz a je moc fajn, bohužel mi uvnitř při přejezdu nějaké nerovnosti něco zavrže tak, jako by tam byli cvrčci. Má s tím někdo zkušenost? Je to pružina nebo něco uvnitř vozu. Díky za radu Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bob5 Odesláno Říjen 18, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Ahoj, Mám občas podobný problém, má někdo nějaké řešení, důvod, proč se to děje? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 pani s tym treba na hever do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 Tuhosť karosérie časom a kilometrami stráca na kvalite tak sa netreba diviť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majk.K Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Ahoj, mám podobný "problém", podle servisáka to není problém karoserie, nebo plastů, ale v "palubovce" někde uprostřed dole jsou nějaké krokové motorky na regulaci vzduchu (do kabiny, na sklo, do interiéru, na nohy). Když se s tím přepínačem proudění vzduchu moc nehýbe anebo auto je už starší, někdy má ten motorek problém najít tu správnou polohu a pak to tak "cvaká" ..někdy jen 3x za sebou, někdy 5x..je to jako cvrček. Já už si na to zvykl, ale pokud vám to vadí, zkuste prostě přepnout směr proudění vzduchu z polohy "na nohy" do polohy "na sklo" a většinou se to chytne a necvaká to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.