Gwait Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Dobrý den,mám Octu 1.9tdi 66kw r.v.97 AGR.pri dojíždění do krizovatky mi cuka(poskakuje motor).když sem měl auto na zvedáku a zařazenou rychlost tak se točilo jen levé kolo,pravé se točí jen kdyz mu pomuzu rukama,ale pak ten motor začne cukat stejně jak při tom dojizdeni.poradi někdo jestli to je nebo není setrvačník?nejsem si úplně jistý,třeba máte někdo s timhle taky zkušenost.Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Selinger Odesláno Listopad 17, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2019 V 12. 9. 2017 at 19:31, Gwait napsal: Dobrý den,mám Octu 1.9tdi 66kw r.v.97 AGR.pri dojíždění do krizovatky mi cuka(poskakuje motor).když sem měl auto na zvedáku a zařazenou rychlost tak se točilo jen levé kolo,pravé se točí jen kdyz mu pomuzu rukama,ale pak ten motor začne cukat stejně jak při tom dojizdeni.poradi někdo jestli to je nebo není setrvačník?nejsem si úplně jistý,třeba máte někdo s timhle taky zkušenost.Diky Zdravim,zjistil jste přicinu? Mam to same. Dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaroB Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 se vší úctou... čte někdo nadpisy?? Toto sem nepatří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 No, asi bych to dal do sekce motory a vybral ten pravý. Tady je to spíš o tom co mám a o tom, to ukázat a pochlubit se. Prostě vidím, podívám se a vidím [emoji3]Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Selinger Odesláno Prosinec 29, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2019 V 12. 9. 2017 at 19:31, Gwait napsal: Dobrý den,mám Octu 1.9tdi 66kw r.v.97 AGR.pri dojíždění do krizovatky mi cuka(poskakuje motor).když sem měl auto na zvedáku a zařazenou rychlost tak se točilo jen levé kolo,pravé se točí jen kdyz mu pomuzu rukama,ale pak ten motor začne cukat stejně jak při tom dojizdeni.poradi někdo jestli to je nebo není setrvačník?nejsem si úplně jistý,třeba máte někdo s timhle taky zkušenost.Diky Zdravim,zjistil jsi přicinu,dela mi to same. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.