bartama Odesláno Září 26, 2017 Sdílet Odesláno Září 26, 2017 Zdravím, myslíte že podobná prasklina bude problémem na STK nebo je to při tomto příliš nezajímá? Nemá to žádnou větší ostrou hranu ani to jen tak neupadne. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Já myslím, že to bude problém... Ale nejsem technik STK... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 7, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2017 ostré hrany, nejjednodužší sundat nárazník, ohřát fénem/teplovzduškou a zkusit natvarovat do původního stavu, pak třeba zatřít lakovkou na některé STK by to prošlo, jinde zase ne, ale je to jistota opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 7, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2017 Já mám teda větší díru a už 2x to prošlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PuceK Odesláno Leden 12, 2018 Sdílet Odesláno Leden 12, 2018 Vím že je tu příspěvek už déle ale tohle je tak na půl dne (ani ne) prace s horkovzduškou a kitem na plasty :-)... (Bez barvy teda) s barvou na dýl než uschne :-D Odesláno z mého Lenovo P90 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.