rkocman Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 Hezký den, při výměně autobaterie jsem si všimnul, že mám prasklou hadičku s číslem 03g 129 808 C.Více viz foto. O jak závažnou závadu jde, o co jde a je s tím možné krátkodobě jezdit, nepoškodí se něco dalšího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 (upraveno) To je podtlaková hadička ale nevím jestli vede k turbu nebo někam jinam. A auto jede normálně? Žádná kontrolka nesvítí? Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 13, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 14, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 je to odfuk z podtlaků, jede do filtru, stačí propojit měnší tvrdou trubičkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 14, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 Osobně jsem ji zapoměl zapojit a náhodou jsem na to přišel po cca 1 měsíci.Na jízdních vlastnostech jsem to nepoznal. Jak píše Rolbař:propoj ji tvrdou hadičkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.