Kenny23 Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Zdravím všechny, prosím pomoc či o radu. Nastala zima a s ní i námraza. Zjistil jsem, že mi nefunguje rozmrazování zadního okna u OII r. 2006 kombi. Co jsem prověřil: spínač funguje i dle diagnostiky - píše tlačítko je v pořádku ale "Not operating". Kontakty na okně jsou v cajku a nejsou uhnilé. Proměřil jsem přívody do kontaktů na okně a naměřil jsem na nich 0 V. Tlačítko vyhřívání se rozsvítí, ale nic se neděje. Pojistka je v pořádku. Nějaké nápady? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Zkus ještě mrknout na Relé nebo kabeláž. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 kouknul bych na kabeláž v průchodce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny23 Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Proměřil jsem první konektor, který se na nachází ne 5. dveřích a dává 0 V. Vyhřívání je ovládáno přes relé? Jaké má to relé označení a na jaké je pozici v relé skříni? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 5, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2017 (upraveno) Relé je B5 na jednotce BSG pod voltem viz obrázek. Kabeláž může být přerušená v husím krku na pátých dveří, jak psal Rolbař potom by si na konektoru naměřil 0V Upraveno Prosinec 5, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny23 Odesláno Prosinec 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 Relé je B5 na jednotce BSG pod voltem viz obrázek. Kabeláž může být přerušená v husím krku na pátých dveří, jak psal Rolbař potom by si na konektoru naměřil 0V Má to relé B5 nějaké přesné typové označení? Při stisku tlačítka pro vyhřívání okna není slyšet typické cvaknutí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 6, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 Není slyšet typické cvaknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 6, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2017 Označení má 53 a origo číslo by na něm mělo být napsaný. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny23 Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Děkuji všem, jakmile bude čas vrhnu se na to a podám raport :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny23 Odesláno Únor 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 Opožděně podávám zprávu... prostříknul jsem kontakty relé a vyměnil pojistku a heuréka. Rozmrazování funguje. Díkas všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.