radar19 Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Ahoj, tak se mi dnes rozsvítila kontrolka airbagu, když jsem jel z práce. Vag píše chybu : 00588 - Roznetka airbagu (strana ridice) (N95) 32-10 -hodnota odporu prilis velka - Sporadicky Smazáním chyby se to nevyřešilo. V pátek jsem uklízel v autě, a když jsem utíral prach, tak jsem povolil stavení volantu a párkrát jsem s ním hnul nahoru a dolu, abych utřel prach i vzadu. Tak nevím zda to má něco společného? Ale o víkendu jsem jezdil a nic. Kontrolka se rozsvítila až dnes v pondělí. Znamená to, že budu muset vyměnit celý airbag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 To nebude chyba bagu, nekde je preruseny vedeni, zkontroluj napojeni u krouzku pod volantem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Díky! Rozpojil jsem konektor a pokusil se ho "vyčistit". Nasadil zpátky, vymazal chybu a zatim je to dobrý. Ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Pratele,mam uz delsi dobu problem s airbagem spolujezce a to od chvyle kdy jsem prudce zabrzdil a 110 kg kamarad se vahou oprel o palubku -teda o airbag a od te chvyle na maxiku sviti airbag,vagem jsem to skontroloval a pise prerusene vedeni nebo poskozeny konektor ,ale bohuzel hledal jsem a nic odpojeniho jsem nenasel,chtel jsem ho vymdat no podle DP se mi ho nepodarilo vytahnout. Co myslite je na vymenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 presne toto robi ked mas zly kontakt medzi pinmi.... vytiahnut a nacvaknut znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arnost6 Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 To mě taky kdysi dělalo. Jednu dobu se kontrolka rozsvítila, i když byl airbag u spolujezdce aktivní (nastavený na ovladači). A stejně jako to přišlo, tak to taky odešlo. Asi nějaká chyba, ale vyřešilo se to samo, takže super inteligentní auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 presne toto robi ked mas zly kontakt medzi pinmi.... vytiahnut a nacvaknut znova No kde myslis zly kontakt medzi pinmi priamo na tom airbagu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.