Aiptek1 Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Ahoj klubaci chtě bych se zeptat , koupil jsem OIII RS230 s acc podvozkem novou ,je to super věc ale už jsem z toho docela špatnej to auto co se tyče rychlosti od 170 absolutně nerdží plave to jak blazen lehce foukne vítr a sem v protisměru celkově to auto mi přijde že nedrží na okrskách je to jak přilepený ale v rychlostech ubec je to normalni ? Režim Sport nepomaha.. Na zvedaku sem to měl vše ok kola dotaženy mam na tom origo 225/40R19. PS Jde to od zadni napravy ta se vlni .. Přijde mi ,že když je na zvedaku a zaberu za zadni kola tak snima hnu dopředu dozadu na uloženi... Diky za rady Odkaz ke komentáři
Wdojebcz Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 To je divny, kolik to má najeto ? Ta vůle v zadní nápravě by být neměla si myslím Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Mas dobrou geometrii? Nemas sjete gumy divne? Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Tipnul bych si měkké gumy--co tam máš za pneu?? Odkaz ke komentáři
balda Odesláno Únor 11, 2019 Sdílet Odesláno Únor 11, 2019 podívej se na tlaky v pneu, zkontroluj si foukání ale jinde než u benzinky, zkus pneuservis Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky