petertohen Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 DObrý den, byl by někdo ochotný mi poskytnout schema od oktávy 1.9TDI, 66kW, RV 1998. Pátrám po příčině nefunkčnosti čerpadla ABS a shcema zrovna této části se mi nedaří najít. Děkuji, s pozdravem Jenda https://www.sbazar.cz/hledej/%C5%A1koda%20octavia%201.9%20tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Zkus pojistky na baterce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bretislav1 Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Dobré odpoledne máme ten samý problém vyměnili jsme baterku najelo se zhruba 20km a rozsvítilo se abs po opětovném nastartování zhasne ale při jízdě opět svítí pojistky jsem zkoušel ale ty jsou v pořádku tak už nevím kamarad tvrdí že čerpadlo že je tam trvalá závada a nechci kupovat věci které můžou být v pořádku děkuji za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Vyměnit pojistky na baterce za nové Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.