fialamala Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Neví někdo proč při origo BT a přehození amundsena+ za columbuse nefunguje mikrofon bluethoot.Na columbu jede vše.Chci využívát původní BT pod sedačkou,tak jak u columbuse.Schéma zapojení mikrofonu je na obou stejné podle schéma na navi.Je to octavii 2011. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Amundsen+ ma v sebe bluetooth, podla mna bude potrebne nieco kodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fialamala Odesláno Leden 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Už jsem kodoval vše co.I gateway,telefon,navi.Pořád mi nejde do hlavy že ten amun si nevezme signál mikrofonu s BT tak jako columbus.Navíc ne každý amundsen+ má v sobě BT.Zkoušel jsem oba i s BT i bez BT. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 7, 2018 Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 (upraveno) Hele a nema nahodou columbus mikrofon v sobe a amundsen+ u lampicky? Ja prave loni bral amundsena a neco jsem o tom nekde cetl.. Jenom to davam jako napad, tak me vsichni nebijte jestli je to blbost[emoji16] Upraveno Leden 7, 2018 uživatelem Eddie29 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.