tweety Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 (upraveno) Prodám svoji Octavii 3 RS 2.0TDi.Jsem 1. majitel od nového a jedinný řidič. Jezdím dálkové trasy - týdně Praha > Frankfurt a zpět. Kondice je výborná, vozidlo nebylo nikdy havarované, opravované ani lakované. Pouze autorizovaný servis Škoda Praha.První výměna oleje v 1200km, poté každých 15tis km pevný interval. Aktuálně najeto 211tkm. Model 2015, výroba 8/2014.Vozidlo má 3roky a prodávám z důvodu koupě nového (již mám). Garážováno + ruční mytí.Po celou dobu provozu používáno aditivum VIF letní/zimní a prémiová nafta. Systém START/STOP od nového vypnutý. Doplňkové funkce - zavírání kufru na dálku aj.V cca 180tis výměna oleje v i man. převodovce - není to nutné, ale je to vhodné.Na vozidle nebyla žádná závada a není nic rozbité, možnost kontroly servisu pomocí VIN.K vozu mám 3 sady pneumatik s alu originál Škoda 17" a mnoho příslušenství.Sedačky a interiér jsou jako nové - nic odřené, poškozené.Komplet LED osvětlení interiér a exteriérVozidlo není obouchané, odřené ani poškozené.Filtr částic DPF pečlivě vypalovaný, výfuk úplně čistý - žádné saze.Brzdy 65% (původní) a podvozek bez problému. Nikde nic nebouchá, neskřípe, nehvízdá...Cena nového 933700Kč viz fotka příloha s výpisem výbavy(do úplně plné výbavy chybí el. sedadla + webasto = více nejde)Výbava:RS Challenge a červené prošitíBílá Moon metalízaKessy - bezklíčové odemykáníStřešní nosičVyhřívané vrstvené čelní skloSUNSETPanoramatická střechaPlná rezerva a výbavaKola XTREME 19"2x Zimní kola 17" - možnost navícTažné zařízeníMezipodlaha v zavazadlovém prostoruSimply clever pro mezipodlahuMultifunkční kapsaPotah sedadel kůžeAdaptivní tempomat vč. front assistantKomfortní telefonování a bezdrátová vnější anténa, hlasové ovládáníPřední mlhovky s corner funkcíSound system CANTONTRAVELLER ASSISTANT - velká navi Columbus, lane assistant pro udržování v jízdním pruhu a ostatníCREW PROTECT - boční airbagy vpředu a vzaduZásuvka 230VAsistent rozjezdu do kopceVyjímatelný vak UNIBAGPARKING ASISTANT a parkovací senzory vpředu a vzadu s detekcí jízdní dráhyOchrana podvozku proti kamenůmVozidlo má po druhé výměně oleje (cca 15tkm) CHIP od XTUNING - skvělé a dlouhodobá spotřeba pod 5l/100km na dálnici - viz foto., originálně je motor přiškrcený kvůli emisím. Při 160kmh spotřeba pod 6l/100km.Autobazary nebo nabídky s nesmyslnou slevou - nekontaktujte mě.Vítám zájemce, který si vozu bude vážit jako já. Není problém zaslat více fotek. Cena k jednání 419tis Kč. Tel: 602 797 777 Upraveno Leden 19, 2018 uživatelem tweety 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Březen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Hezci fotky :) a lepsi popis... https://www.tipcars.com/skoda-octavia/kombi/nafta/skoda-octavia-rs-challenge-2-0tdi-135kw-na-12730015.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 10, 2018 Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 Ahoj, je mazlík ještě k mání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Červenec 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2018 Ladinek si nakonec koupil Audinu. Nove po vymene rozvodu, servisu, nove kotouce Zimmermann Sport + desticky atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.