Hofiik Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Mám Octavii R.v. 2007 s originálním alarmem. Ale v poslední době se alarm spustí kdy chce. Někdy chvilku po zamknutí auta jindy třeba po 6h. Byl jsem na diagnostice, ale nevím kde to tam hledat. Pro jistotu jsem koupil novou baterii, ale je to pořád stejné. Děkuji za případné rady. 0 Quote Link to comment
petrbungee Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Měl jsem stejný problém a vyřešila to až výměna baterií v siréně alarmu. 0 Quote Link to comment
Hofiik Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 A dá se to vyměnit svépomocí (koupit originální baterii), nebo je třeba originální servis. Dík. 0 Quote Link to comment
petrbungee Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 (edited) Já tam mám tuhle sirénu a baterky do ní jsem objednal na Alze a sám vyměnil, ale nevím jaký tip tam máš ty. Edited February 1, 2018 by petrbungee 0 Quote Link to comment
Hofiik Posted February 2, 2018 Author Share Posted February 2, 2018 Díky, ještě poslední dotaz. Kde v autě najdu tu jednotku? 0 Quote Link to comment
petrbungee Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Jednotku nevim, ale ty baterky jsou v te sirene. Vetsinou se umistuje nekde do prostoru motoru nebo steracu. 0 Quote Link to comment
Vaša Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 orig. autoalarm je součástí komfortní jednotky v blocích měřených hodnot jsou uvedeny poslední příčiny alarmu 0 Quote Link to comment
Hofiik Posted April 4, 2018 Author Share Posted April 4, 2018 Ještě bych měl dotaz k alarmu. Diagnostika mi hlásila chybu G384 (náklon vozidla). Koupil jsem nové čidlo, ale auto se mi hned po hodině zase rozhoukalo. Dá se čidlo na diagnostice nějak seřídit? Děkuji. 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 A důvod upuštění alarmu? 0 Quote Link to comment
Hofiik Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 No zkoušel jsem to dohledat jak se píše v příspěvku výše. Ale nenašli jsme to. V blocích měřeních hodnot nic nebylo. Ještě to zkusím jednou... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts