Ondrej 1 Odesláno Březen 8, 2018 Sdílet Odesláno Březen 8, 2018 zdravim.mam oktu 1,4 Tsi a pri 30 tisicich sem byl na servisce.vymena oleje filtry atd....ted je to rok jedu zase na vymenu a ze pry plus servisni kontrola zase....co jako zase chteji kontrolovat po najeti 13 tisicich km?ja myslel ze ty kontroly jsou ve 30 v 60 atd.diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbi13 Odesláno Červen 20, 2018 Sdílet Odesláno Červen 20, 2018 Ahoj, mám tu samou motorizaci a byl sem také při 30 000 a teď po roce kdy mám 38000 sem byl zase s tím, že mi odpustili výměnu oleje že mám malý nájezd .. jediné co udělali je že rozeberou brzdy vyčistí a zkontrolujou ... pokud budeš chtít tak ještě výměna oleje může proběhnout .. já mám nájezd ještě asi rok na ten olej nebo 21000 takže s tím ještě počkám ... jezdím denně ale třeba jen 12 nebo 24km proto sem volil tuhle motorizaci .. tak snad to bude vše v cajku .. jinak asi už je pozdě na reakci ale rád pokecám s někým kdo má přesně to samé a schválně jestli někdo má něco jinak než ten druhý :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.