jozefjarko Odesláno Červen 9, 2018 Sdílet Odesláno Červen 9, 2018 Teplota chladiacej je v poriadku neprehriva sa motor . Otačky motora mi kolišu jemne. A kontrolka motora svieti. Po vimazani chybi cca 50 km a nabehne spet. Prosim o poradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 9, 2018 Sdílet Odesláno Červen 9, 2018 (upraveno) Topný článek termostatu (je elektronický) takže vyměnit termostat a mělo by to být ok, odchází to celkem často... stačí to hrdlo termostatu například: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a121114-hrdlo-termostatu-s-vlozkou-1-6-de-8551.html Co jsem to řešil tak vždy běželi po startu i ventilátory chladiče když ten termostat házel chybu. Upraveno Červen 9, 2018 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jozefjarko Odesláno Červen 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2018 Mali ste tu istu chybu 17700. Ja chcel som menit to zelene čidlo. Vedla termostatu. Bude to v tom termostatu aj ked všetko funguje jak ma. Kolisaju mi otacki a svieti mi kontrolka motora. Dakujem za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 10, 2018 Sdílet Odesláno Červen 10, 2018 Jojo stejná chyba na víc autech.. čidlo to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.