mehari Odesláno Červen 19, 2018 Sdílet Odesláno Červen 19, 2018 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o názor na vyjádření servisu, že byly při výměně předního brzdového obložení (ferodo premier) na O1 tour 1.6/75 prohozeny brzdové destičky - tedy kromě té s indikátorem opotřebení. Mohl by mi prosím někdo polopatě vysvětlit, jestli je to vůbec možné - byly měněny před dvěma lety a fungovaly bez problémů. Mimochodem auto bylo servisováno kvůli občasným vibracím ve volantu a servis jinou "závadu" nezjistil. Díky za názory a odpovědi Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2018 Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 To by mě zajímalo... Mas někde foto jak jsi tam ty desky měl? Dyk to snad ani opačně nejde ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 24, 2018 Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 Me se to povedlo, kdyz jsem delal zadni pistek, tak jsem dal zpatky desticky, ale opacne :D vsiml jsem si toho vcas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Zadek jsou venkovní o vnitřní stejné, takze prostě není možné je prohodit (bavíme se o nových deskách, ne že vracis zpět staré) a předek má vnitřní jiné "pružiny" na uchycení než venkovní. Teda pokud mě paměť neklame... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 26, 2018 Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 před 10 hodinami, Spooky1 napsal: Zadek jsou venkovní o vnitřní stejné, takze prostě není možné je prohodit (bavíme se o nových deskách, ne že vracis zpět staré) a předek má vnitřní jiné "pružiny" na uchycení než venkovní. Teda pokud mě paměť neklame... Jo, ale ja dal tu treci cast k pistku a zeleznou na kotouc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 26, 2018 Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 Uff, zrejme veľmi špatný deň..... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 26, 2018 Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 nebo moc piv u opravy... Nooo tak to jsem opravdu nečekal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 To jsem už taky viděl náhodou :D Nissan Almera po výměně brzd jel ze servisu když tam volal že to při brzdění dělá zvuky jak vlak tak mu řekli že se musí sjet barva z kotoučů ale nedalo mu to a stavil se, deska opačně jelo to kov na kov :D :D..... Na Oktě to prohodit jde pružiny co drží desky na třmenu jsou jiné ale dát to tam půjde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mehari Odesláno Červen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 Díky za reakce. Nafocené jsem to bohužel neměl, abych mohl porovnat se stavem po "opravě". Až budu přezouvat, tak to nechám rozebrat a zjistím, jestli je v lidských možnostech to prohodit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 Páni, niekedy je proste "den blbec" . Stane sa, a o pár rokov to bude sranda pri pive. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.