matty7 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 tak jsem se konečně dočkal 3tl.ovladače dálky,spároval a jsem rád,že mi teď jde otevírání kufru pomocí dálky:-),super to věc:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 MATTY PĚKNĚ SI TU SVOJÍ KÁRU ŠPERKUJEŠ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 děkuji,ale plno věcí mi prostě ještě chybí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Chauwes, snad poprve jsem si vsiml tveho auta, ja myslel ze mas cernyho kombiika normalne.. Ale mas ji moc hezkou. Vypada fakt moc pekne. Hlavne takhle se mi OI RS libi mnohem vic nez OII RS Ty ji mas jako origo RSoo nebo sis z ni to RSko udelal?? Prijde mi totiz ta dira na vyfuk trochu nakrivo.. Ale jinak moc pekny, mracitka na stribrny k tomuhle narazniku fakt sedii. Mno a ty 17" byly zapotrebi, ted to teprve poradne vypada! Jeste pod ne narvi podlozky at je to poradna dýýýka btw: po 4 letech uz ji asi snizovat nebudes co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 teda takovou dobu jsem tu a ty si ani nevšimneš ;) jj,je to origoš.Co se týče zadního nárazníku a výřezu pro koncovku,tak je to standartně z výroby,myslím,že to takhle mají všechny origo RSky,nevím proč to takhle je a není to v rovině-fakt nevím.Jj,mračítka jsou fajn a i takhle lišty v laku vypadají dobře,prostě si mo to takhle celé v laku líbí a co se týče Spideru R17,tak ty prostě nemají chybu,nečekal jsem takový rozdíl mezi 16-17,když byl u mě MartinRS ještě na 17 a měl ještě podložky,tak jsem hodně záviděl ;),prostě krásný :) .Nn,nic snižovat nebudu,už takhle je to nahraně a dávat to ještě dolu-fuj a ani se mi to nelíbí a jestli mi to pak v zatáčce pomůže tím,že jí budu moct projížděť o něco víc,tak to mi srdce fakt netrhá,prostě RSka nikdy čistě sportak nebude a i na seriovým podvozku a i teď na 17tkách ti sakra dovolí dost na to jak je to auto velký a když bych to srovnal s obyč Octavkou,tak RSka je prostě někde jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Tak zase malonko času u PC a OC... Ten třítlačítkovej klíček je super. Taky asi začnu pomalinku schánět... To mě chybí... (17" samozřejmě taky. To je bez debat.) PS: A už vím kde parkuješ. Tak příště můžeme dát rande u tebe u garáže ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 jj,určo je fajn teda aspoň pro mne jo :D,takže jsem rád,že jsem ho sehnal .Jsi mě viděl,nebo podle fotek víš kde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 tak jsem si pročítal návod Octavia Tour :( a nevíte,jestli jde taky u ORS funkce Coming - Home případně kdyby nikdo nevěděl o co se jedná,takže: Funkce umožňuje rozsvícení potkávacích světel na krátkou dobu po opuštění vozidla, např. pro osvětlení cesty domu apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 matty: POdle fotek: Dědeček má garáž hnedka vedle. Dle foto bud uplne vedle nebo asi ob jednu... To si nejsem moc jistej teďkonc... Jinak ta funkce Coming - Home by se mě asi taky líbila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 jj,tam jsou garáže fajn,člověka tam nikdo neruší a v klídku si může na čemkoliv pracovat :(,fakt by mě to zajímalo,jestli to půjde,sici vím návod jak by se to mělo aktivovat,ale přece bych se zeptal tady zkušenějších 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 urcite to jde, na SH je o tom docela hodne napsano... a mam takovy pocit, ze dokonce rozchodili obe dve funkce, jak living tak coming home 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 matty: Tak já zajedu a otestujeme to na tej moji ludře, když to neceš zkoušet na svojom RS-ku... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 :o ,což to já testnu na RSce :(,to já bych si to nedovolil něco testovat na cizím a pak něco pokur.... ,znáš to,pak škody jdou do xtisíců a za chvilku dáš autí do kupy a máš super káru,jinak jsem zvědavej jak Ti to bude hrát-aparatůra ,no jasně,bydlíme kousek,tak se může někdy domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 vy soukromnici... misto aby se jezdilo na spolecny srazy, tak si to naplanujou jen sami dva :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 nn,nejsme soukromníci,ale u mě je to časově na prd,no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Houmik: tak tak... matty nemá moc času takže se domluvíme třeba někdy všední den k večeru... matty: A musí se toho nějak moc předělávat? Vůbec nemám tucha co to obnáší... Jinak až to bude jednou hrát tak se určitě můžeme nějak domluvit a zajedu na poslech... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 fajn,tam u garáží se bude moc dát větší volume a pořádně si to vychutnat :( ,podle toho co jsem se dočetl,tak je tam pouze jednoduchá aktivace a jestli to půjde tak jak popisují na naše autí to fakt neřeknu,ale je to jak to většinou bývá,tak je nadstandartní výbava auta,která se do všech modelů nemontovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 matty: No tak ozkouším a uvidím... Moc tomu sice nevěřím,ale uvidíme... třeba budu překvapen... Jooo ugaráží můžeme solit volume,ale to můžeme aj u baráku... nemělo by to moc lézt ven... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 fajn a kdyby to nešlo,tak mě please za to nekamenuj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 matty: Nebooooj kamenovat te nebudu... ale vím kde parkuješ... :( Samozřejmě díky a uvidíme... Když nepůjde tak nepůjde, když půjde tak jedině dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 tak já jsem ještě koukal na shome a muselo by se dokoupit toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/3u0941597a.html a pak namontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 takže jsem to zkoušel a opravdu to nejde:-) ,musela by se dokoupit jednotka a namonťit a pak to půjde,tak hlavně mě šlo o to,že jsem si o tom přečetl v návodu,tak jsem to chtěl zkusit:-) (trošku jsem doufal,že bych to na autí mohl mít :-),ale prostě realita zvítězila -to že to tam škodovka nenamontovala ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Nějak nemůžu otevřít ten odkaz na přesnou součástku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Nějak nemůžu otevřít ten odkaz na přesnou součástku... OTEVŘI, ZAVŘI A PAK ZNOVU OTEVŘI :D TAKY SE MI UKÁZALA AŽ PO DRUHÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 RAZTY: Díky... mě nenapadlo... No není to zase taková darda... A pokud se nepletu tak by to stačilo asi vyměnit za relé na světla který je tam standartně ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 tak jsem si to říkal,že by to tak mohlo být:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 moje nové vozítko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 matty: Moooc hezký. Kolik to má spotřebu? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 :-))),ještě nevím,protože jsem to neprojížděl,ale myslím,že bude oki:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.