Pavel_JV Odesláno Říjen 11, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2018 Ahoj, prodám Forge Motorsport "Splitter" je jedinečný Blow Off Ventil (BOV) hybridní konstrukce pro motory 1.8T, který je možné namontovat v podobě uzavřeného ventilu (vzduch je přepouštěn zpět do sání), hybridního ventilu (část vzduchu je vracena do sání a při plném otevření je část vzduchu vyfukována do okolí) nebo plně otevřeného ventilu (veškerý vzduch je odfukován do okolí = nejhlasitější). Ventil jsem kdysi koupil v domnění že ho namontuji na auto, ležel cca 2 roky ve skříni, ale nechávám své auto v čistě seriovém stavu, proto prodávám. Podle mě nebyl nikdy namontován, mam to co je na foto, tak jsem to koupil, mělo by to být snad komplet. cena cca 1500kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazmak Odesláno Říjen 24, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2018 Zdravím měl bych zájem. Odkud jsi?Odesláno z mého SM-J330F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Říjen 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 Ahoj, jsem ze Vsetína 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazmak Odesláno Říjen 25, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 Aha tak to je pro mě celkem štreka. Já jsem z Neratovic(kousek od Prahy). Leda poslat na dobírku a budu se modlit aby ventil šlapal.[emoji3]Odesláno z mého SM-J330F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Listopad 5, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2018 Stále aktuální :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miguellkr Odesláno Leden 30, 2022 Sdílet Odesláno Leden 30, 2022 Dobrý den sháním BOV a narazil jsem na váš poněkud starší inzerci , tak to zkouším haha ,pokud jste ještě z jakéhokoliv duvodu neprodal , tak mám zájem děkuji s pozdravem Michal Dvořák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.