Efendy. Odesláno Říjen 18, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2018 Ahoj, před týdnem jsem si nechal vyměnit palivový filtr a dnes jsem si všiml že kolem víčka protéká nafta. po rozebrání jsem si všiml lehce odřeného těsnění. Koupil jsem tedy ten nejlevnější filtr a vyměnil těsnění, stále to protékalo. Auto potřebuji takže jsem zkusil dát i to druhé těsnění a teď se to jeví OK. Mám otátku na někoho kdo opravdu ví. Je tam původně jen jedno těsnění v drážce ( je kolaté) není tam náhodou ještě nějaké s úkosem, nebo nějaké ploché na té plošce mezi spodkem a víkem? Ten obal stojí 5000kč což je ranec nedá se někde koupit druhovýroba. Jedná se o 3C0 127 400 C nebo 3C0 127 400 B dík za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 18, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2018 Je tam jen jeden O-krouzek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roomos3131 Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 Mam podobny problem jedno tesnenie proste niekedy nestači daj dve a nerieš ja to tak robim a je klid.Netečie pohoda.Odoslané z SM-N960F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.