jkohy Odesláno Listopad 22, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2018 (upraveno) Tak jsme vyměnily O2 za O3 puvodne měl být Scout ale nakonec to vyhrála Laura. A teď něco o autě O3 2,0tdi 110kW L&K 4x4 šedá quartz metalíza najeto 60000 mr 2015 columbusKomfortní telefonování s hlasovým ovladáním Automatic parking assistant LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", dešťový senzor rozpoznání značek Bi-Xenon.světl.s AFS a s LED den. svícením, kessy s alarmem a safe systémem adapt. tempovat s front asistentem Driving Mode Selection Střešní nosič stříbrný Vyhřívané vrstvené čelní sklo Sunset el. páté dveře el. sedačky Upraveno Listopad 23, 2018 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Prosinec 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2018 Tak koukam ze to tu zije teda Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk Je tu nekdo vdf a okoli Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Prosinec 18, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2018 Ahoj, super výbava a gratulace. Dej sem víc fotek. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Prosinec 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2018 Určitě dodám jen ted jsem bez auta používá manželka Dokodovano protoceni budiku zhasínání led proužků při blinkrech otvirani a zavirani kufru dalkou a ještě bych chtěl dodelat odjezd sedačky při vystupovani ale zatim nevim jak Jeste chci koupit vzpery přední kapoty a kryt na zadni naraznik kvuli psovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Prosinec 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2018 Tak jeste jednu mam v tel a moje uz byvala O2 akorat jsem koukal jak pry jsem prvni majitel ikdyz to byl dovoz z De a nejak nechapu jak prodloužili technickou o deset mesicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Leden 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2019 Tak sedačky dokodovany kryt nárazníku nalepen a kapota už je bez tyčky vyřešili jsme i přelaďování columba stačilo přehrát softver takže zatím spokojenost akorát nějak nemám cas a nebo nemám u sebe tel abych udělal nějakou fotku jeste asi budu řešit couvaci kameru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.