Avanti Odesláno Prosinec 11, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2018 Hledal sem to tu, ale nenašel, tak snad nevytvořím něco znovu. Mám tu Fábii I 1,4MPi, která nejde nastartovat - vada imobilizéru. Před nějakou dobou (asi 2 roky) se opravovali budíky a byl klid, před půl rokem začal zlobit znovu tak jsem na radu předělával piny na kabeláži mezi čtečkou a budíkem a teď to kleklo úplně. Diagnostika píše chybu 01128 - cívka snímače imobilizéru a 01176 - klíč - nevěrohodný signál a signál příliš slabý Plánuju nechat z ŘJ motoru IMO odstranit, aby bylo po problémech, ale nechci aby blikala kontrolka IMA na budíkách. Jedná se mě teď o to, kde bude pravděpodobně chyba (potřebuji odstranit kvůli kontrolce), jestli řešit snímací cívku nebo opět budíky? Neměl by popřípadě někdo podrobnější informace pro opravu budíků? Co kde a jak přepájet nebo zkontrolovat? Předem moc děkuji za každou užitečnou radu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 12, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2018 nejsnažší a nejlevnější je to opravit, problém bude v budíkách, bývají plné studeňáků, pokud nemáš horkovzduch a kvalitní hrotovku, tak bych se do toho nepouštěl nebo je upečeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Prosinec 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2018 Tak to bohužel nemám, takže tě poslechnu a sám to dělat nebudu. Problém je, že budíky už se řešili, chápu, že se to může opakovat, ale kdo bude riskovat, že se to stane znovu a tentokrát třeba někde v cizině... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.